Očekuju se puni avioni, prevoznici u borbi za svakog putnika

Aviokompanije najavljuju letove ka svim evropskim destinacijama već od jula, Italija nije izuzetak

Ostavite komentar


  1. Kako to mislite “povratak”, a nabrojali ste samo novo-uvedene linije? Povratak treba da bude na sve prethodne na kojima se leti već preko mesec dana, a nove se uvode od narednog meseca.

  2. Sad kad su se dočepali svih mogučih restriktivnih mehanizama, naravno da im nije u interesu da ih se tek tako odreknu. Bil Gejts već najavljuje ,da će se tek moći slobodno disati, kad se vakciniše 80% svetske populacije. Znači 6 milijardi ljudi puta još neutvrđena cena vakcine( ja mislim između 10-20 evra), pa ti vidi.

    1. Pa ti nemoj da se vakcinises. Jeftinije je da umres, nego da platis 20 e Gejtsu za ruski antivirus.

      1. Umire se i od običnog gripa…a za taj antivirus koji platiš 20e možda dobiješ i poklon, recimo virus koji pomaže razvoj kancerogenih ćelija pa na tih 20, pre no što umreš platiš još 2000e pa naviše.

  3. Puni avioni!? Nisam siguran ,voleo bih da grešim,ali mozda za godinu i po najbolje kompanije budu na pozitvnoj nuli!

  4. „Virus u naš organizam ulazi preko nosa, a ako smo zaraženi izlazi preko usta.“ Tocno! Ali sve govori da se gotovo ni malo ne radi na osmisljavanju posebnih maski specijalno za koronu. Postojece maske to nisu. Masku je tesko dugo nositi na nosu ali to nije slucaj sa ustima. Dakle, covecanstvu treba flaster maska samo za usta koja bi bila obavezna. Nos onda moze da bude slobodan za disanje (a i lakse se govori). U takvim uslovima virus je blokiran jer ne moze da izadje iz nicijih usta da bi usao u neciji nos.

  5. Kako će se držati „socijalna distanca“ u punom avionu?

  6. Prodaju karte za svako sedište?! Koliko znam, na zapadu će biti svako drugo i red između biti prazan!! Treba isti propis za sve avio kompanije!! Isto i u zemljama, samo zajednički bi ukrotili koronu! Ovako neće nikad stati, jer svuda je drugačije, ili nikako!

  7. A zašto li British Airways otpušta 350 pilota i 300 šalje na čekanje?! Ovo se ne uklapa u podatke iz ovog teksta.

  8. Prvi put da procitah nesto logicno! bravo g. Petrovicu….ovi licemeri sa maskama ispod brade…. drugo svi su se uplasili,da ne kazem nesto drugo, od ovog danas a ne razmisljaju sta ce biti na jesen?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.