Od 18 sati počinje saobraćaj: Otvoren auto-put Ruma-Šabac

Ostavite komentar


  1. Hvale se kao da je napravljeno 2460 km puta? I verovatno nije sve završeno, ima tu još koje-kakvih radova poprilično. A cena za ovo malo je verovatno blizu ovih 2460 km! Zašto te puteve ne rade naše firme , a ne Kinezi?

  2. Jeste dobro lepo
    Treba i puteve
    Ali kao Presednik Serbije treba da se razvije i jug serbije Vranje Bujanovac Presevo . Ostao selo vec prazan grad
    Treba na sve strane da se radi
    Mislim da i tu zive narod

  3. Vivi, vidi penzioner Drobnjak u poslednjem redu autobusa nomenklature……Pa zar nije rečeno da su mladi inženjeri izneli ovaj po’so….

  4. Šabac – Loznica lepo zvuči brza saobraćajnica .Hajde da na tom putu važi zakon koga uhvate sa drogom da odmah ide u zatvor 40 godina.Hajde ako smeš donesi zakon.

  5. Мора да је то ауто страда…не правимо ми џаба најскупље путеве на свету…напреДНО…

  6. Juce dosao iz Rumunije. Vinjeta za 7 dana 13 evra. Vozi se koliko hoces. Nase cene u odnosu na standard su velike. Organizacija prilagodjena kradji i korupciji.

  7. Kaže od Rume do Šapca za 15 min. A koji ću moj u Šapcu? Nemam para ni kola da kupim ne znam za koga to ovaj pravi ovolike puteve, stadione i gluposti? Obećao veće penzije i ništa, isti iznos na čeku. Kakvo je ovo bacanje i pranje para, pa to je skandal!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.