Od Beograda do Subotice za 80 minuta do kraja godine: Šta sve Srbija gradi sa kineskim partnerima?

Ostavite komentar


  1. И у Суботици ће бити крај. ЕУ не дозвољава даљу изградњу према Мађарској, и то је добро.

  2. Bravo! Jedino to se može reći! Jòš u vreme Slobodana smo verovali da će u vreme velike inflacije pokrenuti velike javne radove na postavljanju temelja za brzu prugu a ono ništa…

  3. Bio sam uveren, posle muvačine AV sa Arapima oko BG na vodi, prodaje 17.000 hektara oranica bivšeg PK Beograd za bagatelu isl. da smo na putu da postanemo arapska kolonija. Vidim- grešio sam. Postajemo, „bratska“ KINESKA KOLONIJA- zavhaljujući AV. Em i dugujemo do bola, em im AV ustupi sve najvažnije infrastrukturne radove u SRB i za bagatelu srpsko zlato koje najmanje vredi oko 45 milijardi evra po današnjoj ceni koja stalno raste. Kinezi računaju da Srbija leži na oko 800 tona zlata. Plus nekoliko milijardi za bakar koji se, kao i zlato ubrzano iskopava. Za nekoliko godina -Kinezima lovudža, Srbima razorene gore i brda. I nekoliko tona nekada srpskog zlata koje AV kupuje po tržišnoj ceni od -Kineza! Od rudne rente AV Kinezima ne može da plati ni delić dugova. Interesuje me šta će još da pokloni njegovom „velikom bratu“ -Kineskom predsedniku- ne dolazi on uzalud u Srbiju nego da pokupi sve što još može i da kao suvlasnik Rio Tinta Vučiću zavrne uši kako bi ako treba i silom umirio Srbe -da najzad krene trovanje naroda iskopavanjem litijuma!

  4. Уколико нигде не стаје може за 80 минута али возови служе за превоз путника и по селима па нека стане на свакој станици 5 минута то је 80 минута плус између станица. Ако иде од Београда до Суботице без стајања онда није ни требао. Олимпик Сарајево – Београд ишао 4 сата пре 40 година тако да ови и није неко непредак.

  5. Jbt…koje novinarstvo…članak podnaslova pa onda još dva puta ispod isto…bravoooo

  6. obecavana je budimpesta a ne subotica
    brat orban nesto ne gradi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.