Od danas radi novi portal EPS-a: Dostupno preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje

Ostavite komentar


  1. Najveci problem racuna EPSa (i info stana) je da se mesecno cita potrosnja, racun za svaki mesec je drugaciji. U Nemackoj, na primer, vec decenijama se kontrolise samo GODISNJA potrosnja i odredi se, na osnovu prethodne godine koliko potrosac u sledecoj treba da placa mesecno. Na kraju godine se obracuna, pa se ili doplacuje, ili se novac vraca potrosacu, ako je preplatio. Time je vrlo lako dati banci trajni nalog. Miran si oko godinu dana, a i banka ne mora svakog meseca da kontrolise potrosnju.

  2. Gospode Boze, pa ovakva usluga se nigde ne placa jer to bi trebalo da omoguci korisnicima da lakse placaju racune

  3. EPS uporno neće da otvori još jedan kanal za prijavu smetnji na napajanju. Još uvek je samo poziv telefonom bez ikakvog sačuvanog dokaza o prijavi. Konkretno, živim u ruralnoj sredini u centralnoj Srbiji. Od proleća do danas više od trideset prijava za isti kvar, razlog je neodržavanje zapuštene trase.

  4. И даље не видим начин, да рачун не стиже у поштанско сандуче већ само електронски.

  5. Portal gori od prethodnog. Prethodni je bar radio i ažurirao uplate u roku 24 časa. Naravno neko je oprao pare, a ovo “lakše” vidimo na primeru. 15. u mesecu još nema podataka o računima. Ovo je strano gde mi živimo i šta oni rade.

  6. Gospodo iz Eps-a, naplaćujete naknadu 28 dinara, pa plus moja banka uzme 19 dinara po transakciji. To su lepe lake parice. Treba skupiti za pretrpane kancelarije neradnika.

  7. Koristila sam stari portal i svoje obaveze izmirivala do 12 u mesecu sada nemogu da udjem u nov portal vec 7 dana se maltretiram molim da mi objasnite da li se lozinka menja u odnosu na stari portal da li je tu greska jer me vraca na lozinku ili korisnicko ime da je nevazece

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 10

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.