Od jula niže cene rominga u zemljama Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


  1. Pozdravljam potpisani sporzum, to je olaksanje i stednja za obicne gradjane Zapadnog Balkana. Ove zemlje treba da prosire saradnju u svim poljima razvoja, jedino tako mogu biti cenjeni deo EU.

  2. Zivim u izraelu i do pre jedno 5-6 g. placao sam mobilni i preko 100 evra za dve linije i onda je drzava uvodjenjem novih kompanija naterala kompanije da smanje racune danas za pozive i poruke neograniceno 24 sata mogu da govorim na sve telefone u izraelu plus internet placam za 1 telefon 7 evra mesecno tako da sve njihove price o cenama i u srbiji i regionu padaju u vodu primer sam naveo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.