Od nove godine auto-putem od severa do juga zemlje

Ostavite komentar


  1. Muka mi je više od prenemaganja oko te famozne Grdeličke klisure i izdizanja tog „problema“ u nebesa. Čega radi, nije mi jasno? Pa ljudi su sa mnogo oskudnim, bolje reći nikakvim alatom i mašinama, pre više od sto godina prokopali i preorali cele Alpe, Pirineje, Apenine, Skandinaviju,……… praveći pruge, puteve, gradove, aerodrome, turističke objekte,…….. i mnogo koječega još i oko toga nisu dizali toliku prašinu. Zaista je degutantno u eri tolikog napretka raznih vidova tehnologije, informatike i ostalih nauka nešto proglašavati „teškim“, „nemogućim“,………. i veličati kao nešto, maltene, vanzemaljsko. Šta se ovim želi ne mogu da ogonetnem?

    1. Pa čak i mala deca znaju da je nepristojno hvaliti se, ali SNS-ovci to rade bez i malo skrupula. Šta reći na izjavu AV da smo izgradili u protekloj godini više km autoputa od Nemačke – pa normalno da jesmo, oni su već pokrili kompletnu zemlju autoputevima. Smešni su.

      1. Slaz se sa vama , cemu tolika pompa sta to znaci. Nego cini mi se da su tu veliki materijalni interesi da se pokaze kako samo oni grafa a da drugi nisu nista uradili. Kako je bilo 90 tih moja plata je bila 3 DM gde je ostalo ko je kriv sto smo uopste dosli u situaciju da plate budu toloke. Mislim da smo mi primitivan narod bez prave politike i diplomatije , kod nas se vodi heepy politika ili pink diplomatija pa ovaj Maric je zlo od novinara , seselj vrbuje parove sta ocekivati od takvih….

  2. Министарка Михајловић сели своје министарство у Грделичку клисуру, ваљани разлог може бити: толико су она и њен вођа секли траке и пустали километре и метре на Коридору 10, а с обзиром да најављују коначни завршетак аутопута, а више пута и више година је најављиван завршетак тог пута, при томе нису објављивали пролонгирање. Због тога и сада нисам сигуран да ће возила пролазити, а аутопут биће помпезно пуштен у саобраћај, ко бајаги. Да не доживи судбину пре пар година, када је са Сашом Мирковићем секли врпце на једном мосту на Тимоку У Зајечару, још незавршен, те су их напали и најурили са мостаграђани и тако мост званично није ни дан данас пуштен. Министарство сада ће постављати траке и бројати пукотине на аутопуту, можда прорадила Мркина глина. Министарство друге радње нити зна нити може да обавља са купљеним дипломама, са партијским запошљењем ујачке и друге везе, а тек обрушавање подграда прети сваки час. Желим им да најзад Зока и ΛV се успешно сликају на церемонији, а путницима како буде, навикли су. Да је којим случајем Тома Диплома почео да гради пловни канал Дунав-Морава-Вардар, већ би га завршио, па би аутопут био грађен на тенане, а не као сада 30 година. Међувремену можда би кренули и ваздуплохови са брзином од једне “свемирске” године, како пропагира Зоран Бабић, директор Коридора.

  3. Министарка Михајловић сели своје министарство у Грделичку клисуру, ваљани разлог може бити: толико су она и њен вођа секли траке и пустали километре и метре на Коридору 10, а с обзиром да најављују коначни завршетак аутопута, а више пута и више година је најављиван завршетак тог пута, при томе нису објављивали пролонгирање. Због тога и сада нисам сигуран да ће возила пролазити, а аутопут биће помпезно пуштен у саобраћај, ко бајаги. Да не доживи судбину пре пар година, када је са Сашом Мирковићем секли врпце на једном мосту на Тимоку У Зајечару, још незавршен, те су их напали и најурили са мостаграђани и тако мост званично није ни дан данас пуштен. Министарство сада ће постављати траке и бројати пукотине на аутопуту, можда прорадила Мркина глина. Министарство друге радње нити зна нити може да обавља са купљеним дипломама, са партијским запошљењем ујачке и друге везе, а тек обрушавање подграда прети сваки час. Желим им да најзад Зока и ΛV се успешно сликају на церемонији, а путницима како буде, навикли су.

  4. Kada je o superlativima reč da i ja kažem koju; imamo najskuplji kilometar autoputa najlošijeg kvaliteta.Za razliku pitajte dotičnu jer ona najbolje zna ko se koliko ugradio u to zamešateljstvo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.