Vučić najavio od srede smanjenje cena za 20 proizvoda: Šta će sve pojeftiniti?

Ostavite komentar


  1. „Ne možemo mi da kontrolišemo cenu nafte“ mozete, smanjite akcize a ne da ih povecavate. Ok neka meso bude i dalje 1000 dinara, jescemo sampon za decu i kafu. Pa Nemacka ima skuplje gorivo od nas a jeftinije cene.

  2. Vrlo „mudro“, snizi se kvalitet proizvoda i onda se prodaje po nižoj ceni.
    Odavno poznati trikovi.

  3. Najniža cena struje u Evropi !!?? kao važan input u formiranju cena proizvoda
    Cene nafte i derivata nešto više od evropskog proseka ili je tu negde
    Gas je takođe prilično jeftin
    Postavlja se pitanje otkud onda ovolika inflacija i divljanje cena kao retko gde u toj istoj Evropi !? Nešto tu ne štima

  4. Da li u bilo kojoj zemlji na svetu (osim Severne Koreje) ovo radi predsednik države
    Pa gde je Ministarstvo trgovine, finansija…
    Ili je toliko očajan što su danas košarkaši u centru pažnje, a ne on, da je morao da uradi bilo šta da skrene pažnju na sebe, pa makar i ovakav idiotluk

  5. Hvala, voljeni Predsedniče, ali nisam zainteresovana za navedene „artikle“. Od svoje skromne plate, kupujte jeftini parizer, perite deci kosu sa „bejbi“ šamponom, a umesto „O kole“ ili ne daj bože vina, pređite na sok od jabuka. A krompir je odavno Dositej „uvezo“ u Srbiju.

  6. Covek je neverovatan i nikakav blam nema. Da li stvarno i dalje ima ljudi koji mu ista veruju

  7. Neka nam Bog poživi svevidećeg i sveprisutnoga predsednika koji nas vodi u svetlu budućnost…tamo negde.

  8. @ Limar. Ma kakvi crni, ili „pink“ kondomi. Pa to je ukinuto. U ovoj zemlji ima samo deca da se rađaju, jer će svako šesto, ili sedmo, tj.dete dobiti „lilihip“.

  9. A sta to EPS radi?Prepoznaje i razvrstava kupce pa im onda uručuje rešenja o rezervnom snabdevanju…. I tako do +110.000mernih mesta.Gospodine, dzaba tih 20.000din.,20 proizvoda kada silujute kupce eps-a da potpisu ugovore na komercijalno snabdevanje gde ce racuni biti 50% veci a kilovat,sada 114,5 evra po megavatu.Sta to radite?Koliko je 110.000×4 nezadovoljnih kupaca?

  10. Čitajući ove komentare čovek se nemože oteti utisku kakvih ima sve neljidi, nekima i džabe da dadeš nešt ne bi bio zadovojan.

  11. Struja jeftina a namet na struju šta stim radio ne radio 1000 din bez grama struje. Dodaš na struju i vidi i nije tako jeftina.

  12. i struja je skupa prema primanju obicnog coveka ,nemojte se diciti sa necim sto i sami znate da nije tako. sve cene 50 osto dole ,i netreba nista drzava da daje narodu.cene svega dole imateli mozga.

  13. Volim kad ponavljaju ovo za struju, a racunaju Srpski kW/č bez milion akciza, dodataka, i ostalih gluposti koje mi dupliraju račun! Nigde u Evropi se struja ne plaća sa toliko dodataka kao kod nas. Plus su svima njima plate 10x veće.

  14. Ali stvarno, da li će cena lignji pasti? I takodje materijala za punjenje istih? Kao i cena rezervnih delova za stare Škode? Pitam za druga.

  15. Pa znači predizborna kampanja se seli u markete. Znači kad kupiješ parizer tražiš Vučićevu cenu.

  16. Predsednik određuje cene, deli pare, jednom rečju kontroliše sve aspekte naših života a mi ko ribice u akvarijumu.

  17. Nize cene otrova! „NAVALI NARODE“ parizer (sastav nepoznat) sok od jabuke (sastav poznato nepoznat Pesticidi…) krompir (poreklo i količina pesticida-herbicida nepoznati) domaći začin (ni bog ne zna koji su otrovi u njemu) zivotni vek u Srbiji 50 godina u proseku.

  18. Ovu korpu da spremi svojim glasačima ,za bolje i nisu zaslužili .Nadam se da ću doživeti taj dan i proslaviti odlazak ovog ……ne mogu opisati…..

  19. Ovo su Severno Korejske metode,da li je neko svestan toga?Da li je iko svestan ozbiljnosti situacije i puta kojim idemo?Vrhovni vodja odlucuje koliko kosta mleko,a kravu nije video ni na slici.Narode,probudi se dok ne bude kasno.Nema trzista,nema ekonomije,rec vrhovnog vodje je i trziste i ekonomija i visina plata i penzija i spoljna i unutrasnja politika …. Ovo na dobro izaci nece.

  20. Sve to toliko kosta a da li ce da se snize lekovi penzionerima jer to je najveca stavka kod nas za stare osobe.

  21. Ja ne vide Zlatiborac u korpi,Ili Karneks,grand kafu ,feri za sudje nego neki krs e jadni mi koliko Nas ponizavaju

  22. Ovo je humoristički program.
    Bolje od Radio Mileve i Selo gori baba sr češlja.
    Šteta ako ukinu.

  23. Većina proizvoda koji se prodaju u samoposlugama su lošeg kvaliteta. Kvalitet kontinuirano opada. Ovaj truli režim štiti svoje oligarhe.

  24. a sta ce da rade preostalih 20% malih porodicnih radnji koje nemaju nikakve subvencije vec 10 godina i koje su na rubu poropasti zbog duplo povecanih minimalaca doprinosa struje goriva programa za efiskalizaciju itd koje vec rade sa minimalnim marzama .
    Dali neko ima odgovor na ovo pitanje,,,

  25. Koji klovn ,doneo jednu korpicu gde imaš samo za jedan doručkić.
    To je Srpski predsednik .pileća salama.

  26. Ma gde je ministar samo pronasao te proizvode da li njegova porodica to jede i koristi. Sto ne ode u Maxi, Vero, Lidl pa da vidi cene i odabere. To je sve poslednje kategorije, a kvalitet?????

  27. Pa izadjite gospodo na glasanje pa promenite nešto. Svi imaju volju za pisanje komentara a kada je glasanje niko ne izlazi.

  28. Treba da smanjite i meso mesoje papreno skupo svinjetina je ziva vaga 300 dinara za kilo toje previse skupo po neko domacinstvo i noze da kipi svinju i ostale namirnice

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.