Odluka Prištine o ukidanju dinara Beograd ostavlja bez manevarskog prostora: Rešenje osnivanje srpske finansijske organizacije na Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Odluku je donelo Kosovo, vlada Kosovo.
    Grad Priština, gradska samouprava i lokalna gradska vlast nema apsolutno ništa sa tim.
    Molimo bar „Danas“ da korektno orenosi vesti, a da ne koristi jeftinu propagandu naših vlasti, koje svoje priznanje i defanzivu prikrivaju time što Kosovo nazivaju „Prištinom“

  2. Da li time Srbija prihvata nelegalno uvođenje evra na delu svoje teritorije?
    Zašto se ne postavi pitanje zašto Srbija otplaćuje spoljni dug koji se odnosi na teritoriju KiM? Ispostavite konačno račun tzv. Vladi Kosova!!! Reč je o milijardama dolara!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 8

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.