Održan drugi Maxi Nacionalni festival hrane

Delez Srbija na Beogradskom sajmu organizovala manifestaciju posvećenu lokalnim poljoprivrednim proizvođačima

Ostavite komentar


  1. Sve je tako glamurozno! A zapravo u najskupljim malim prodavnicama shop &go nema nikakvog izbora asvaki proizvod je skuplji nego vecim Maksi prodavnicama. To znaci da pljackaju bestidno siromasne i starije sugradjane koji zive u centru (tu su odavno , ne od besa ) a kvalitet je los. Koriste cinjenicu d au centru nema vecih prodavnica! generalno, saradnik i poljoprivredni proizvodjac je i cuveni Luki iz Pecinaca , koji sprovodi nasilje nad decom zabranom daljeg pohadjanja vrtica. Javili su mi prijatelji , sa fot. da luki u Maksiju prodaje maline, alicno sam videla potom i paprike. Ko zna sta jos. Mi to bojkotujemo , ali ne vredi mnogo. A Maksi kao odgovorna itd firma, mogla bi da bude zaista odgovorna i da ne produzava saradnju sa takvim nasilnicima. Tema je za nekog vaseg novinara , d a se proseta i vidi sta se jos moze od Lukija naci u Maksiju.

  2. Maksi je najgori trgovinski lanac u Srbiji, a konkurencija za tu titulu je baš jaka. Skupi su kao sam đavo, a radnike plaćaju bedno, pa neće niko da radi kod njih. Na Delikatesu se čeka po pola sata jer su velike guzve, a radi jedna, često starija osoba. Ne shvatam kako ne kapiraju da će više radnika uslužiti više mušterija, pa će pored kraćeg čekanja kupci biti zadovoljniji, a oni će više zaraditi. Ali neće da dignu plate i tako stimulišu ljude da rade za njih jer su Belgijanci stari kolonijalisti, pa se i peema nama ponasaju kao prema koloniji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.