„Opet smo prevareni“: Poljoprivrednici iz Šumadije potpuno nezadovoljni današnjom ponudom iz Vlade, saznaje Danas

Ostavite komentar


  1. Ili je protest ili nije… Nekako polovicno, stidljivo a to je signal vlasti da ste slabi. U ovoj nakaradnoj drzavi, Vucicu je samo bitno kojom silom pretis a ovo mrcvarenje poljoprivrednika, protesti po kojekakvim sporednim ulicama, putevima, nece im doneti rezultate bojim se. Zao mi je ali sanse za uspeh protesta je skoro nemoguc u Vucicevoj Srbiji. On to ne razume i koristi silu protiv gradjana.

  2. Hićete veće cene mleka? Ok. Samo i ove su previsoke. Koliko litara vode sipate u 10 litara mleka? I ove cene su vam više nego dovoljne.

  3. Treba blokirati povratak sendvičara iz Beograda 26.maja. Sakrijete se u neke šumarke i posle 18 h krenetw u blokade. Nek prenoće u autobusima. Nema te policije koja će vas toliko sprečiti. Ljudi će popizdeti na Vučića

  4. Nema, bre, pare za vas! Odakle posle da se digne stadion? Ako vam treba kinta, probajte da sakupite SNS porukama, kao i svi u Stradiji!

  5. pa sad je vlast najslabija, ako se sad ne izborite i treba da propadnete

  6. Dok vi sklanjate blokade da Vučić prodje a blokirate prolaz studentima i radnicima,od vaše rabote nema ništa.

  7. svi da se organizuju i da ne trose energiju bez potrebe i da bez ikog kanalisu sve to i ostvare svoje ciljeve gradjeni a ne politicari jeftini, nama ne treba Vlada, ni Presednik jer zive na racun naroda ko paraziti pijavice krpelji, a rezultati pune svoje dzepove…Narode osvesti se ne treba nam niko da ih placamo da zive na foru, ako se pita jedan budjavi Vucic sta ce onda Vlada, skidajmo nistake i vanredna situacija urgentna Vlada spasa nacionalna najpametnije najucenije ljude i osloboditi sve medije od tiranije zla da narod koji placa RTS zna istinu smena rukovodstva i samo istina….to vazi za sve TV, Novine ukinuti laz propagandu i svima omoguciti iste uslove za kandidovanje, pa nek se dokazu, svako ko dodje sa LIC.KARTOM.da se sve vidi ko je glasao i nema prevare.

  8. Na pregovorima sedam udruženja danas. Da li mi uopšte razumemo koji mi problem
    Imamo? Na primer, nema malinara, nema paprikara sa juga… Kako mislite da se izborimo za bilo šta kada je problem u nama. Kada iskorenimo „da komšiji crkne krava“ onda možemo napred.

  9. Bilo bi lepo Ljubisa da odrastete, ono sto vi placate u samoposluzi je preradjivacka cena a ne proizvodjacka a ako neko sipa vodu u mleko tesko da je to proizvodjac jer ne bi mogao da proda preradjivacu, usmerite svoje strele na mlekare. Ziveli

  10. Sram vas bilo hocete leba bez motike ogrebli ste se za subvencionisane traktore svi koji ste imali pare e sad hocete da vam drzava daje pare a vi da sedite u hladu i pijete ladno pivo celo leto sta je sledece da vam drzava da kucu pa stalu pa koje uslove mi da trazimo sto smo ovu drzavu izgradili i branili od raznih olosa i imamo minimalne penzije mi da kampujemo na auto putu idite kuci i orite i kopajte ne talasajte providni ste i sve je vec sto puta vidjeno smucili ste se i Bogu i narodu nebi me iznenadilo da vas neko ko vozi bolesno dete ili trudni u ne isprebija onako ljudski i da vas pita ciji ste to put blokirali vas ili nas

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.