Niška opozicija: Država da zaustavi eksploataciju u Aptivu

Ostavite komentar


  1. Nevidjeni javasluk kao da smo u kolumbiju, nije ni cudo jer je ovo nastavak unistavanja svega srpskog zapoceo sloba pa zuti i evo sns

  2. Recimo ja sam bivsi radnik, Aptiva. Mogu reci da je sve istina sto se tice, izrabljivanja radnika. Plus nema organizacije. Stalno se otpustaju ili radnici vecinom daju otkaze, jer je mala plata minimalac. I sto topli obrok je mali, ja mislim najnizi. Kakav je to menadžment u fabrici da dve i vise godina ne mogu da uspostave serijsku proizvodnju. Nesposoban!! Primera radi meni nisu produžili ugovor jer sam iz opravdanih razloga bio na bolovanju a to nisu imali pravo. S toga sam presa io tabak i tuzio ih. Verujem da ima jos takvih slučajeva. Nikom ne ih preporuci tamo da ide jer je fabrika zbog loseg menadžmenta u haosu, a na ili normu prosto da je neizvodljivo ostvariti je. Norma vazi za operatere da nebi dobijali bonuse, a sefovi i menadžment dobijaju. Plus kradu na stanici. Ma lose je da nemam reci!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.