Oprostili dugove jer Zvezda nema para

Agencija za osiguranje depozita odgovorila Danasu o razlozima za otpis miliona evra klubu iz Ljutice Bogdana

Ostavite komentar


  1. Nije ni cudo sto su propali dva puta za redom kao banka kad oprastaju dug zato sto „duznik nema para“.

    1. Znači oni su švorc i nemaju ni za Tamić, a dug nije dug već je maketa duga. Naprdnjaci, gdje ćete kada sve ovo prođe.

  2. Ni moj komsija nema 450000 da plati dugovanje lokalnoj toplani pa mu niko ne otpisuje dugove. Ove nazovi fudbalske klubove privatizovati momentalno ili ugasiti. Oni su paradigma nase propasti.

    1. Pa privatizacija,po srpskom modelu shvatanja je vec maksimalna…!! Privreda je to vec odavno iskusila…
      Sportski klubovi ,su bastioni hibrida, nacionalno-lumpenproleterskog besnila i obecavajuce globalizacije…

    2. Ubace svog coveka za rukovodioca banke,on kao pozajmi novac a onda vodja otpise Ali ne on direktno nego drugi covek takodje njihov.
      Kako se pere pljacka.
      Ko moze da kaze I’ma li razlike izmedju preprodavaca drove I danasnjem vlasti.
      Nema one gripe rade na zaradi na prevaru.

  3. Ali zato meni salju izvrsitelje iz SNS Infostana za neplaceni februar, mart i april i to sa dve tuzbe za 3 meseca i to bez opomene pred utuzenje. Bravo Vucicu. Jel stetu koju prave tvoji stranacki botovi o ovde nameravas da naknadis tako sto ces za dug od 7000 gradjanima da otmes jos 11000 na ime troskova postupka koje ste pokrenuli bez opomene pred utuzenje kako ne bi moglo da se prodje bez otimanja od gradjana. Bando!

    1. Neno, ja preselio firmu, zadnji račun za informatiku oko 2.000 din ko zna gde je i stigao jer je bivši prostor srušen. Al izvršitelj me našao posle 3-4 meseca i račun je 12.000.

  4. Pa ovo je necuveno, ispod dna morala: neki vajni „ovlasceni procenitelj“ izracunao da zvezdin stadion vredi 6,8 miliona evra (ko zna, mozda dinara?), gde sigurno stolice vrede bar 10 mioiona, nije za zatvor, vec za vesala. Aman, naprdjaci, nije pitanje sta sa vama, vec gde naci toliko lezaja u zatvorima.
    Koga, bre, lazete, pa ako je zgrada, i to porusena, Saveznog MUP-a prodata stotine miliona, samo plac na kome je poznazi stadion „Rupa“, vredi blizu milijarde evra.
    A gde je sve ostalo?
    Ne, ovako vise ne ide! Glasacu SAMO zabonoga i one koji obecaju, i da ispune obecano, dozivotne robije za ovakvu neprimerenu civilizaciji PLJACKU. Na sve strane.
    A izbacivanje iz kuce, i prodaja kuce ili stana za 4-5.000 evra, samoubistva isteranih?
    Zasto OVI pisci ovog pamfleta, LAZHU kako je zvezdin dug nekih 10-tak miliona, kad sam kriminalac Terzic priznaje dug od preko 50 miliona?
    Samo revolucija moze nesto, s polupismenom bandom nema pregovora!

      1. Da ti uciteljica vrati pare! Gde kupiti armiranu, ojacanu stolicu za tribine, ispod 200 evra. Raspitao sam se: kad su menjane stolice fakturisano je budzetu nesto oko 370 € po komadu!
        A tek one stolice i fotelje u upravi, gde nijedna nije ispod hiljadu evra po komadu.
        Dakle, pusti matematiku, uzmi pasulj i saberi: prava cena je oko 20 miliona.
        PS.
        u najblizoj prodavnici plastike, najednostavnija plasticna stolica je oko 1.200 dinara, dakle deset puta skuplje od tvoje matematike!

  5. Veliki lažov i razbojnik je navijač CZ i tako je on odredio tj naredio, a kada misli da vrati penziju koju mi je na silu oteo kao pravi drumski razbojnil-

  6. Da, ali imaju para da se u kupovini igrača nadmeću sa mnogo bogatijim klubovima. U ovom prelaznom roku Zvezda je utrošila oko 8 miliona eura kojih nema. Neko će reći pa zaradili su od učešća u ligi šampiona. Da, zaradili su uz svesrdnu pomoć Vučića koji o svemu u ovoj zemlji odlučuje, ali se navijači Partizana, Vojvodine… s pravom pitaju da li je normalno da predsednik na taj način leči svoje pubertetske frustracije na račun građana Srbije.

  7. Još jedan očigledni dokaz da su fudbalski
    klubovi bure bez dna, sipaš im stalno pare,
    a uzvratni rezultati nikakvi.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  8. Mene zanima koji koblik organiziranosti je f.k.crvena zvezda, partizan, itd. Koliko se ja razumem naši zakoni poznaju akcionarska udruženja, do, d.o
    O. i SP.

    1. Zvezda i Partizan su UDRUŽENJA GRAĐANA“, ali to nema veze sa onim što se u tim klubovima radi i sa njihovom jadnom pozicijom u evropskom fudbalu. Na osnovu čega to kažem? Pa na osnovu toga što su i dva najuspešnija kluba na svetu Real i Barselona takođe udruženja građana, pa im to ne smeta da budu bolji i od najbogatijih privatnih klubova (PSG, Mančester Siti,…). Ovde su problem banditski sistem i vlast. Pita li neko građane da li mogu da otplaćuju dugove? Da li banke (i one koje rade, a još gore one koje su u stečaju) otpisuju građanima bar delić duga, a da ne govorimo o otpisu više od 2/3 duga kao što je Agrobanka otpisala Zvezdi? Takvo nešto niti se je desilo niti će se desiti. Za sve ostale koji nisu Zvezda i koji nisu pod zaštitom gospodara Vučića važi Ili plati sve ili za par hiljada evra odoše Kuća ili stan.

  9. Odavno uigrana i mnogo puta razigrana kombinacija za kradju nasih para. Ponavljace se dok se narod ne seti da je takvima mesto u zatvoru.

  10. Ne dirajte mi Zvezdu grobarcine svi redom, ona nema nikakve veze sa vlašću a vlast ste vidim već srušili, bravo!

  11. Sećam se 90-tih,Mirko Marjanović predsednik vlade,Tole Karadžić predsednik FSS-a,Zvezda prodaje igrače,da bi preživela a Partizan svakog utorka dobija ogromnih tada 140.000 maraka,i osvaja prvensta sa lakoćom.Kao što to nije bilo tada u redu,tako ni ovo sad nije ,kako ni po zakonu tako i ni pošteno,ljudski i kako god hoćete.Ali ta bagra „delije“ i „grobari“,srpska sramota,radi šta foće i njima,čak ni svemoćni AV,ne može ništa,jer mu trebaju kao glasači!

  12. posenbo tragikomicno u saopstenju Agencije je rac „samostalna“. Terzic je objasnio kako se sa AV dogovorio da Zvezda plati 1 miliona evra, a Drzava plalti 2 i tako redom.. E, sad zamislite kakav je „tok novca“ u tom aranzmanu. Inace, banke u stecaju duguju Drzavi izmedju milijardu i dve milijarde evra, zato se kasni sa isplatama bidzetskim korisnicima, a zbog otga se ne objavljuju spiskovi duznika. Te dubioze cemo placati jos dugo vremena, mi u nasi potomci!

  13. A da li Terzić i ostali banditi primaju pare i plate,dok im vi otpisujete pare koje su praktično naše,narodne,državne?Da se ja pitam samo mesec dana,ne bi ostala ni jedna jedina pazna bandera u celoj Srbiji.Ali se na ćalost ne pitam.

  14. Po ovome ispada da je gospodin Terzić juče lagao,čovek od poverenja,prosto neverovatno!!!!

  15. Ako nema para gde su izvrsioci.
    Sta.to znaci gradjani Koji placaju porez ako je dug oko 5000 e otimate mu Stan.
    Ovde milione oprastate jer se plasite grupe navijaca.
    Sta to znaci da se gradjani udruzuju kao navijaci I da prave Kim.tako cete ih ostaviti na miru.

  16. Navijac sam Crvene Zvezde od malena i da se ne lazemo, uvek je drzava stajala i pomagala Zvezdu, cak i onda kada je osvojila Kup sampiona 1990, ali tome mora doci kraj. Ako fudbalski klub pravi gubitke neko treba da propadne jer mu nije placeno za proizvode i usluge koje je dao tom klubu ili nisu placeni porezi i doprinosi ka drzavi, onda smo svi mi na gubitku.
    Evo, engleski klubovi su svi u privatnom vlasnistvu i opet su najbolji u Evropi, dva su stigla do finala Lige sampiona ove godine. Zvezda je veliki brend i kada bi bio prodat ozbiljnom investitoru on bi sigurno to komercijalizovao i od toga napravio dobre pare. Ali ova vlast to ne zeli da uradi, jer ona koristi navijacke grupe za svoje politicke ciljeve i udomljava svoje partijske kadrovike u nasoj Zvezdi, pa to samo povecava dug klubu. Izvor svakog zla u ovoj zemlji su alavi i kvarni politicari. Ovaj narod ce morati da sa svima koji su nas od 90 naovamo zavili u crno raskrsti. jednom zasvagda.

  17. Prvi put joj platili dugovanja za struju,pa otpisali dug,pa dugove otpisli Zelezari, cini mi se i Boru pa Nis ako se ne varam, pa oprastaju poreze prijateljima, a ko ce na kraju sve to da plati?

  18. Posle uspešno završenih kvalifikacija za ligu šampiona Zvezda opet ima para.

  19. Samo jedno potanje: Zasto ne prodate Zvezdu nekom privatniku, americkom Tajkunu ili ruskom Oligarhu tipa Romana Abramovica?
    Ovaj bi narod tako dobio nazad svoje pare i dalje bi ga bilo briga ko pere ili krade pare preko Zvezde. Ili svi treba vecno da placamo za ‘hobi’ acinog Batice i njegovih drugara?

  20. Ovo nije pisao neko ko zna sta znaci rec „ekonomija“. Ovakvo saopstenje je uvreda za zdrav razum. Zar neko veruje da su nezavisni? Ko je postavio sadasnjw rukovodstvo? Ne treba da se pravdaju inprovizovanim i krajnje foemalnim procedurama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.