Generalni direktor kompanije SGS u Beogradu Marinko Ukropina i direktor sertifikacije u toj kompaniji Mirko Gavrilović uručili su juče ISO sertifikate Slobodanu Đinoviću, generalnom direktoru Orion telekoma, koji predstavljaju potvrdu da ta kompanija prepoznaje savremene trendove, zahteve tržišta i značaj integrisanog sistema upravljanja.


Gavrilović je istakao da je dvogodišnji proces bio veoma težak ali da je urodio plodom. On je uveren da će, iako je u ovom trenutku Orion telekom prva kompanija koja je prepoznala prednosti tih sertifikata, vrlo brzo i druge uvideti potrebu da usvoje ovaj standard, kako ne bi postale tržišno neprihvaćene i neravnopravne u borbi sa konkurentskim kompanijama, posebno stranim.

– Ambicije Orion telekoma prevazilaze nacionalne granice i naša kompanija već sada mora da vodi računa o budućem uređenju tržišta koje se približava normativima Evropske unije, te da će opstati kompanije koje su međunarodno verifikovane standardima. Uverenja smo da će i prodaja Telekoma Srbija biti potvrda našeg proaktivnog delovanja i na ovom polju – istakao je Slobodan Đinović, generalni direktor Orion telekoma na svečanosti priređenoj povodom dodele ISO sertifikata.

Orion telekom je jedina kompanija u Srbiji, koja je usvojila objedinjeni sistem upravljanja. Takođe, posebno je istaknuto da je u toku sertifikacija za sistem menadžmenta poslovnog kontinuiteta, primenjen u praksi tokom prošlogodišnjih poplava, koji predstavlja i garanciju klijentima da čak i u nepredvidivim okolnostima, usvojenim preventivnim merama definisanim ovim standardima, mogu računati na kontinuitet i kvalitet usluga koje Orion telekom pruža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari