Oštriji uslovi za dobijanje kredita, banke oprezne zbog rastućeg rizika

Ostavite komentar


  1. Niko ne zna da li ide drugi talas virusa i kakav ce biti . Normalno je da su svi na oprezu , ne samo sto se ne zna da li ce stici vec se ne zna ni kada .

    1. Banke same da vrate novac za obradu i osiguranje ako je to protivzakonito ili da ih drzava obaveze da to urade

  2. Banke cine uslugu gradjanima povecavanjem obaveznog ucesca. Da ljudi malo razmisle pre nego sto se zalete i obavezu na 25 godina otplate stana, sa platom od 200e mesecno.

  3. Agencije za nekretnine i gradjevinska mafija se poslednjih mesec-dva ubise da nam dokazu da se nista bitno po pitanju cene kvadrata nece menjati. Na naplatu tek dolaze posledice vanrednog stanja i epidemije, tako da nisam siguran da ce svi koji su investirali u stanogradnju da zatvore finansijski krug….

  4. Banke da same vrate novac uzet za obradu i osiguranje ako je to protivzakonito ili da ih drzava obaveze.

  5. Poznat scenario. „Jedina banka u Srbiji sa 100% nemačkim kapitalom“ je 2013. ili 2014. prestala da odobrava stambene kredite svojim zaposlenima. Onda su usledila zatvaranja brojnih ekspozitura, a broj zaposlenih je prepolovljen.

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 10

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.