Otvaranje deonice Obrenovac – Ljig

Ostavite komentar


  1. Ova piratima od 420 dinara procentualno na kilometražu puta je preskupa,a nemaš drugu alternativu jer ibarska je magistrala iz srednjeg veka,bitna su slikanja i nove pljačke režima a ko pita narod samo ga i dalje pljačkajte,zastresujte i otimajte!
    Kao da smo odletjeli na mars a ne napravili put i to ne Srbske firme? Nekada smo mi radili po celom svetu!

    1. Vozićemo se mi još dugo Ibarskom, jer ovaj put ide samo do Obrenovca, a i projektovana trasa posle Obrenovca je katastrofalna, niko normalan neće voziti od Obrenovca preko Srema za Beograd. Čitav ovaj put je od početka budalaština, umesto da je napravljen put Čačak – Rudnik – Topola – Aranđelovac – Mladenovac, da se preuzmu najveći generatori teretnog saobraćaja u Šumadiji, a da se istovremeno iskoristi postojeća trasa autoputa Beograd-Niš, mi smo napravili autoput čija je trasa imbecilna, a koji će i nakon završetka biti praktično neupotrebljiv.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.