Kao deo akcije „52 pošte za 52 nedelje“ Pošta Srbije otvorila je juče u Kragujevcu, u opštini Pivara, u Kosovskoj ulici broj 48, poštu 34104 Kragujevac 4. Novu poštu otvorio je zvanično direktor Pošte Milan Krkobabić, a prvi korisnik bilo je privredno društvo „Klas Mrvić“.

.


Ovaj preduzetnik je potpisao ugovor u promotivnoj akciji „Post-eskpres za 99 dinara“, kojom Pošta Srbije podržava razvoj malih i srednjih preduzeća, kao osnovni stub ekonomskog razvoja.

„I ovu poštu smo uredili sopstvenim snagama, i stvorili ambijent kakav zaslužuju stanovnici ključnog regionalnog centra u Srbiji. U prečniku ove pošte živi 50.000 stanovnika i opsluživaće ih šestoro zaposlenih, uz maksimalnu profesionalnost i sa širokim osmehom. Igramo u tržišnoj utakmici gde pobeđuje onaj ko pruži bolju, kvalitetniju i naravno, ono što je za građane ključno, jeftiniju uslugu. Usluge Pošte Srbije su apsolutno najjeftinije. Osim toga, značajno je i to što na ovaj način podržavamo privrednu aktivnost, o čemu svedoči i ugovor koji smo danas potpisali sa uspešnim preduzetnikom“, istakao je direktor Krkobabić, koji je nakon toga obišao radove na rekonstrukciji Logističko-poštanskog centra u Kragujevcu.

U novootvorenoj pošti, radnim danima od 8 do 18 časova, korisnicima su na raspolaganju sve klasične i savremene poštanske i platne usluge, najvišeg kvaliteta i po najpovoljnijim cenama, a dva šalterska mesta umrežena su u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije. Ovo je 21. poslovnica na području Kragujevca, gde je u funkciji osam dostavnih pošta, osam uplatnih i pet izdvojenih šaltera na najfrekventnijim mestima.

E. D

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari