Otvorena nova zgrada Delte 1Foto: D. Petrović

Delta house, nova zgrada kompanije Delta Holding, svečano je otvoren večeras u prisustvu brojnih zvanica iz poslovnog i javnog života Srbije.

Novo sedište Delte izgrađeno je za 16 meseci, projektovano po najvišim svetskim standardima, a nalazi se pored hotela Crown plaza u novobeogradskom Bloku 19, koji je takođe u vlasništvu najveće srpske kompanije.

Zgrada ima 13 etaža i oko 23.000 kvadratnih metara. Na prizemlju i mezaninu su zajednički prostori: moderne sale za sastanke, restorani za zaposlene i zona fitnesa i zdravlja, sledećih pet spratova namenjeni su izdavanju poslovnog prostora, dok će gornji spratovi biti radni prostor Delta Holdinga i kompanija članica.

Prisutnima su se na svečanosti pored ostalih obratili Miroslav Mišković, osnivač i vlasnik Delte, Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane (preko video linka), kao i mladi lideri kompanije.

Otvorena nova zgrada Delte 2
Foto: D. Petrović

Delta je osnovana 4. februara 1991. godine i bila je jedna od prvih privatnih kompanija u Srbiji, a ove godine obeležava 30 godina postojanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari