„Recite Siju da mu je Srbija zahvalna“: Otvorena obilaznica oko Gornjeg Milanovca

Ostavite komentar


  1. Oni dali kredit po strašno nepovoljnim uslovima, ( ali ne pitaju gde ide novac, u odnosu na MMF koji strogo gledaju gde novac završava), onda im mi damo da grade po strašno nepovoljnim uslovima, po nas, onda deo para završi u džepovima vladajuće mafije…pa ispada da je kilometar tri miliona, ha,ha. Onda, hvala Siju…pa da se čovek zaceni od smeha na ovom providnom sistemu. Samo, nije za smejanje nego ridanje.

  2. Da li je moguće da uz ovu vest ne stavite mapu trase obilaznice i grada, već sliku političara?? Aman!

  3. Ovaj diktator prodade sve kinezima,u njihovim fabrikama u Srbiji naš narod je roblje,postali smo kineska provincija i kolonija,u Loznici u Mintu naši radnici trpe veliku torturu od kineskih šefova i par domaćih ulizica i uvlakača,možda nam i treba ovako, ćutimo i trpimo a SS mafija na vlasti puni svoje džepove.

  4. Samo srpski polusvet, koji ima celicnu vezu, preko avava, sa sijem.

  5. Brate Xi, kolika je kamata na kredit?
    Oskar se zahvaljuje za preskupi kredit, kao da mu je dao besplatno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.