Otvorena prva Ikea u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Interesovanje za njihove proizvode je veliko, a nadam se da to nije samo radoznalost vec da cemo biti u mogucnosti da i kupimo po neki proizvod.

  2. Tacno, eto veceg interesovanja za kupovinu namestaja od strane finansijski sposobnih za to i zamena cak i onog ne potpuno ofucanog a koji ce dobro doci onima, ako nalete na njega, u redovnom obilasku kontejnera i sagledavanja stanja u njima i oko njih. Zakljucak je, interesovanje 100%.

  3. Zlobnici bi rekli da su ovo Predsednikovi pratioci i u Ikei sigurno pate i zbog otvaranja Ikee,a zapoceli su drugi pre ove vlasti,ali nista nisu uspeli da urade

  4. I sada zaislite našeg proizvođača koji sarađuje sa IKEOM i pravi recimo stelaže,police itd dobio je 400 prodajnih mesta širom sveta.

  5. С једне стране, драго ми је јер су лјуди добили посао у том објекту. С друге стране реклама чини своје и тај шведски намештај је у принципу лошег квалитета и за једнократну употребу. Ко га је имао и склапао, зна о чему говорим. Пуно бољег квалитета је намештај који производе наше домаће фирме и сигурно су конкурентне ценама скандинаваца.

  6. Svaka cast predsedniku!
    Ono sto je Beograd na vodi za Beograd to je IKEA na potoku za Bubanj potok, Beli Potok, Zuce, a bogami i Pinosavu.

  7. Ne mogu da verujem da se niko ne seca da je Ikea prvu prodavnicu u Srbiji (tada jos SFRJ) otvorila kod Hajata na Novom Beogradu jos ranih 1990-ih, dakle pre skoro 30 godina. Bila je naravno manja nego ova danas, ali da mi jos dan danas u kuci nije polica i nekih sitnica, pomislio bih da sam sanjao. Danasnja Ikea je naravno po kvalitetu mnogo losija, kao i mnogo toga sto se prodaje. Danas kazu da od srpskih proizvoda imamo u Ikei oklagiju i dasku za secenje (!?), sto sjajno ilustruje domete srpske industrije 30 godina kasnije. Onda, su prodavali opremu za kupatila koja je bila "made in YU", konkretno iz Slovenije i Vojvodine. Cak sam godinama kasnije po zapadu naletao na slovenacke proizvode u Ikei, Vojvodina je naravno pukla u toj prici, a danas ce eto srpske oklagije da zavladaju svetom. Ipak, bolje ista nego nista…

  8. Molim redakciju da napravi malo istrazivanje koliko kupaca je bilo prvog dana, visinu prosecnog racuna i procenu ukupnog broja posetilaca/aktivista prvog dana, narocito imajuci u obzir da je u pitanju radni dan. Molim vas takodje da objavite poredjenje cena u "nasoj" i evropskim IKEA-ma, kako bi potencijalni kupci stekli bolju sliku o novom srpskom cudu.

  9. Može to biti zdrava konkurencija domaćim proizvođačima nameštaja, pa možda i oni malo obore cene. Standard znamo kakav nam je, pa, prilagodiće se sve to. Nemam ništa protiv Ikee. Jedino ne razumem tu medijsku, odn. vučićevsku euforiju oko otvaranja, te redove i gužve, kao da je prvog dana sve za dž.

  10. Pred IKEOM je čekalo par stotina ljudi. A koliko od tih ljudi je nešto i kupilo ili su svi došli samo da se nagledaju "čuda". Bilo bi interesantno saznati koliki je pazar bio prvog, udarnog, dana. Ili je i to državna tajna?

  11. Koliko ja znam Ikea je uvek prednjacila sa svojim funcionalnim namestajem.Uvek ima idealna resenja za svaki prostor.Zato su i toliko trazeni u svetu.Veoma mi je drago sto su ponovo kod nas i sto i mi mozemo kupovati njihove proizvode u Srbiji.

  12. Pošto AV i Mali (u daljem tekstu "Tuta Bugarin",22 stana,ne zaboraviti!) ne znaju ni ljopatu da drže,angažovali su buldožere u Savamali!

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.