Poznati planinski centar Zlatibor od ovog oktobra bogatiji je za još jedan moderno opremljen turistički objekat, odmaralište „Dunav“ koje je nakon renoviranja dobilo novo ruho.


Taj rekonstruisani objekat u subotu su svečano otvorili Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije i Milenka Jezdimirović, generalna direktorka kompanije Dunav osiguranje. – Veliko mi je zadovoljstvo što je odmaralište „Dunav“ dobilo novo lice, koje će ga u najboljem svetlu predstaviti gostima Zlatibora. Otvaranjem renoviranog objekta kompanija Dunav osiguranje i naše preduzeće Dunav turist dali su sjaj još jednom članu naše velike porodice. Verujem da će novo turističko odredište, „Dunav“ na Zlatiboru, koje je podignuto u skladu sa svetskim standardima, adekvatno opremljeno i obogaćeno raznovrsnim sadržajima, biti pravo mesto za odmor, relaksaciju ali i za poslovne aktivnosti – izjavila je Milenka Jezdimirović.

Tokom otvaranja naglašeno je da novootvoreno odmaralište „Dunav“ veštom kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše i elegancijom i komforom i može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim lajfstajl i dizajn hotelima.

– Kapacitet „Dunava“ na površini od oko 2.600 kvadratnih metara sastoji se od 24 sobe i sedam apartmana, moderno opremljenih između ostalog i IPTV i satelitskim programom. Unutar objekta nalazi se i poslovnica „Dunav banke“ – istakao je Vlade Smiljanić, direktor „Dunav turista“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari