Otvoreno pismo sindikata direktoru RGZ-a: Ako može iskreno i pošteno

Ostavite komentar


  1. Doktorski napisano.
    Neću da davim sa mojim pokušajem da rešim neka pitanja sa katastrom, samo hoću da istaknem da je zvanična statistika RGZ o broju i dinamici rešavanja predmeta epohalno neistinita.
    Podrška sindikatu!

  2. Kao građanin sam svedok svega što su naveli i činjenice da svi katastar zovu država u državi jer niko nema ingerencije niti kontrolu, nadam se da će se dovesti u red

  3. RGZ već više od 4 godine neće da postupi po sudskoj odluci o parcelaciji. Verovatno žele da im ponudimo evre?!

  4. Sindikati uzalud ukazuju na korupciju, plačku, kriminal, bahatost. Nema ko da ih čuje. Ćutanje ovakve vlasti je razumljivo, a opozicija takva kakva je, uglavnom se drži teoretske rasprave o društvenim fenomenima.

  5. Pre 10ak godine trebala mi je uknjizba stana … Kao da sam rekla da mi treba nokat zmaja iz Japana … A onda su krenule cifre. Od 700e ,spustim na 600e, pa na 400e… Odem sa 200e kod sluzbenice i cim je otvorila fasciklu i videla da je tu „samo 200“ ,zalupila je i reklaa da mi je ona dobro objasnila sta mi treba od papira. Na kraju sam prosla sa 100e i boksom cigara, ali je potrajalo 3-4 meseca. Nije vas jedan covek upropastio ,vec vasa alavost. Evo o sad mi se radi predmet jos od januara ,ali mi nije hitno pa ne dam ni dinara. Sramota

  6. Od kako je Draskovic dosao na celo ove institucije 2015. god., poceo je sunovrat Zavoda,potpomognut njegovim partijskim prijateljima koji su na vlasti! Unistava Zavod svakim danom svojom bahatiscu,neprimerenim ponadanjem i izjavama koje prepisuju njegovi poltroncici i primenjuju na zaposlene,mobing cveta samo tako ako ih slucajno ne pogledas a kamoli mrko ili im se obratis radi zastite obicnih ljudskih prava,o neznanju, nedostatku moralnoh i ljudskih vrednosti kako njegovom tako i njegovih izabranih rukovodilaca na svim nivoima suvisno je bilo sta reci! Ali, on je Vulinov drug a samim tim i Vucicev i moze mu se i moze im se,nazalost!

  7. Rgz…smesno …doveo sam u tri navrata geometre da izvrse premer mog placa…sva trojica imaju razlicite dimenzije…sramota ,zar ne ?…

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 10

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.