Otvoreno pismo sindikata RGZ-a upućeno Zorani Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Apsolutno su u pravu!!!Evo recimo ja,imam neki spor za neku kucu malu sto Niko nikada nije sredjivao papire vodi se na nekog coveka sto je umro 1945 God,meni spor protiv mrtvih traje oko 3godine,treba sve mrtve tuzitinista nije krenulo sa mrtve tacke!!!!a ja se nadam da cu za mozda 10godina resiti ovo…..a primetio kao moji postoje stotinu hiljada!!!!

  2. Rezultati rada katastra su katastrofalni. Tek iz ovog pisma vidim razloge za to. Ne znam koliko ste, kao nadlezna za katastar, upoznati sa tim, ali ni jedan posao u katastru ne mozete da uradite za manje od godinu dana iako postoje definisani rokovi za resavanje. Nekoliko primera: na skidanje hipoteke se ceka od avgusta 2019., godine a za taj posao je propisan rok od 3 dana, za uknjizbu nekretnine se ceka vise od godinu dana, za azuriranje lista nepokretnosti u skladu sa donetim resenjem se ceka nekoliko meseci i ni jedan od ovih poslova nije zavrsen. Nemate koga da pitate za razloge. Ukoliko trazite izvestaj o statusu predmeta dobijate mesecima odgovor „u radu“, ukoliko trazite sastanak sa nadleznom sluzbom, odgovor je da su svi termini zauzeti, ukoliko pokusate da nadjete status predmeta na sajtu, odgovor je da predmet sa tim nrojem ne postoji. Postovana ministarko, ovako se ne moze raditi. Katasrat usporava sve dalje aktivnosti sa nekretninama i direktno onemogucava stanovnistvo da bilo sta radi po ovom pitanju. Smatram da je tacno da organizacija posla nije u redu. Ukoliko stvarno zelite da zastitite direktora na ustrb gradjana, onda ga uzmite za savetnika u ministarstvu, a na njegovo mesto postavite coveka koji ce efikasno da radi.

  3. ma svi su oni pomalo GIS profesionalci…….postoji jak lobi koji stoji iza jednog proizvodjaca iako postoje i domace kompanije i profesionalci koji mogu da obavljaju ovaj posao.Zato i nemamo rezultat jer je nazovi GIS strucnjacima jedino bitno da propagiraju interese jedne frme

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.