Pahoru najveća, Vučiću najmanja plata u regionu

Ostavite komentar


  1. jadan je ovaj naš predsednik, mislim mala su mu primanja. evo ja imam 800 evra kojima bih rado popmogao , ali da bi sve bilo po zakonu , tražim ortaka, da mu , predsedniku, uplatimo jednokratnu pomoć po 400 evra.

  2. Ovde su pomešane žabe i babe, komentar ne razlikuje ekonomsku moć država, Srbija je najlošije u svakom pogledu i nikako se ne može upoređivanje sa Slo, a posebno kada se govori o prosečnoj plati koju diktira Vlada, ko to ima prosečnu platu ako su 90%rafnika u stranim firmama na minimalcu, kod nas je samo birokratija i političari dobro plaćeni, da, neki imaju za ručak kupus a neki meso i onda je to dobar prosek u kome se prikriva eksploatacija, lopovluk, diskriminacija, familijarnost….. Srbije

  3. Stupidno pisanije kao tupo poredjenje predsednickih plata! Dajte malo ostrine… jer plata nije odraz sposobnosti ili nesposobnosti, niti je dokaz bilo cega sem puke cifre na papiru. Covek koji nema dan radnog staza cak ni u svojoj struci, morao bi da bude mnogo vise placen za funkciju na kojoj se nalazi – upravo zato sto je kao takav dosao do nezamislivog. Setimo se predsednika Vaclava Klausa, uhvacenog okom kamere u kradji olovke, i uporedimo njegov talenat i platu sa neizmerno talentovanim predsednikom koji se ne prodaje za olovku. Kada bi sebi smanjio platu na minimalac u drzavi, on bio ostao isti. E bas ima talenat!

  4. Dali bi oni iz svog dzepa jos toliko, samo da zasednu u fotelje. Tada im se otvaraju vrata Raja, citaj „carska hazna“, uzmi Semso koliko ti drago.

  5. Ma jadnicak,al’ zato „braca“ radi za oboje !!! Dal’ zaradi ???? Neeeeee,pa ko jos od „nosenja gajbica“ zaradi ????????

  6. Zato njegov bata drzi pola grada. Dok se ovaj bavi politikom, batica sve preuzima.
    Tesko cemo mi ovog skinuti. Sve je jaci finansiski,a i marketing mu je odlican.

    1. Zamisli koliko jadan trebas da budes da ti posao bude da tamo negde sedis za komjuterom i dajes pozitivne i negativne komentare za bedne pare.

    1. Balkanska ruta : Čudno je … jer ništa nije uradio , osim priče /bezkrajne/ i bestidnih laži ! Njegov „prihod“ i „prihod“ naših „političara“ bih sveo na NULU a možda i na dve nule – toliko su sposobni ! A za prenemaganje i za njegovu priču sa samim sobom – dao bih mu 10.000 Eura. To je zaslužio jer je zaludeo naš narod , a narod je to i zaslužio … jer je to „ulaganje u budućnost“ , što reče „ministar“ finansija , koji se ne pojavljuje u javnosti i ne znam ni da li postoji- kao ličnost /vrlo bleda/.

  7. Plata politicara nije parametar za njihovu udobnost jer oni imaju razna druga zadovoljstva koja im placaju gradjani posredstvom poreza. Sva putovanja kao i ostale privilegije ne placaju oni sigurno iz svojih dzepova a da ne govorimo o drugim pogodnostima.

  8. Predsedniku najsiromasnije drzave, valjda sledi i najmanja plata. Sasvim logicno, n’est pas?

  9. Velika plata AV-a za jeftine „bajke“ ! Čovek koji mnogo priča o radu, ne radi ! Istekao mu je rad „na odredjeno vreme“ !

  10. A DALI JE VAŽNO DA ZNATE KOLIKO OBIČNI RADNICI I MAJSTORI IMAJU NEKOLIKO PUTA MANJU PLATU OD DRUGIH U REGIONU,I NEMAJU DA IZDRŽE NAMETE U OVOJ ZEMLJI.oVO NE INTERESUJE NIKOGA VAŽNO JE DA NAŠ JADAN PREDSEDNIK IMA NAJMANJU PLATU I TO JE VAŽNO DA JAVNOST ZNA.sRAMOTA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.