Palilulci brane „zelenu oazu“ od podizanja betonskog objekta

Građani iz inicijative "Sačuvajmo poljanu kod hale Pionir" protestuju protiv izgradnje sportske dvorane na obližnjoj livadi

Ostavite komentar


  1. Paliluci, gde ste bili kada su Zemunci izasli da brane zelenu povrsinu kod Keja? Bilo je zive svirke, i osvezenja za goste, a potpisivala se i peticija protiv izgradnje garaze.
    Dodjete vi kod nas, pa vam uzvratimo posetu?
    Ovako rascepkani, manje cemo uciniti.
    Svako dobro.

    1. Bili smo. Neki od nas su spasavali i zemunski park i park Jelovac.
      Ima nas svuda i više nego što misliš.
      Pozdrav.

  2. pretvaranje parkova u gradjvinsko zemljiste trebalo bi tretirati (u pravnoj drzavi) kao diverziju delo stranih agenata da uniste gradove i da se srbija raspadne a onda te strane susedne zemlje preuzmu delove srbije da je uljude izgrade parkove i vrate normalan zivot u Srbiju.

Ostavite komentar


Ekonomija

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine 7

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine

Kompanija HBIS grupa Serbia Iron & Steel u čijem vlasništvu je železara u Smederevu saopštila je da su se našli pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog zagađenja vazduha podnete za prekršaje načinjene 2021. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.