Pankomerc na prevaru pokušao da proda Budimku

Bivši vlasnik Budimke, Ananije Pavićević pokušao da napravi ugovor sa kineskim North Agriculturalom još u junu
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika odbila plan reorganizacije požeške fabrike

Ostavite komentar


  1. Ej, čovek pokušao da firmu uda i spasi je bankrota, čovek igrač diplomirani mašinski inženjer, a ne neki šloser kao Sertić – kojem se ni ne vidi šta je radio u životu ni koje je škole završio, i ovi ga spreče, gurnu Budimku u bankrot (ne u stečaj – nego nepovratno u propast!!) i još se hvale time i pozivaju na sumnjivu prošlost G. Ananija!!?? Pa taj Anananije je na slobodi i pored svih nečijih pokušaja i truda da ga strpaju u zatvor, verovatno on možda i nije kriv?? Al vodimo privredu, ne da nam se ni slučajno da bar jedna firma preživi tranziciju!! Sram te bilo Srbijo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.