Parking servis ne odgovara na pozive sopstvenih radnica da ih zaštiti od napada u trećoj smeni

Radnice preduzeća u vlasništvu Grada Beograda noću bez zaštite

Ostavite komentar


  1. Parking Servis nema novxa da plati obezbeđenje. Parking Servis je najprofitabilnije javno prdduzeće u Beogradu, koje reketira sve građane koji imaju kola. I baš to preduzeće nema novca za obezbeđenje. Gde li je nestao sav taj novac iznuđen od vlasnika automobila? Pitam se pitam se. Žao mi je ovih žena, ali verujem da su svesne da su zaposlene u veoma nečasnoj delatnosti. Ko s đavolom tikve sadi…

  2. Паркинг сервис је од оснивања партијско предузеће које има сврху пљачкања грађана и стицања огромног новца за који се не зна куда иде. Основали су га петооктобарски превратници, директорска места су добили као плен револуционарне пљачке, а ко сада њиме управља тешко је и наслутити. Град су усцртали ознакама за паркинг и узимају несхватљиве количине новца свакодневно, с не улажу у инфраструктуру ни стоти део прихода. Отишли су и корак даље, претворили су се у пљачкашки – отимачку банду јер у њиховој служби за одношење тзв. непрописно паркираног возила је већина камиона који су приватно власништво и изнајмљени су Паркинг сервису. Камиони и радници крстаре градом и сваки непрописно паркираног возило односе без обзира да ли омета или угрожава безбедност саобраћаја или не. Уз њих никада нема полицајца који је једини овлаштени да нареди одношење а не радник Паркинг с. који можда чак није ни возач. Уосталом, чак и да је доктор саобраћајних наука није овлаштени да изриче казну. Од оснивања то је компанија за пљачку народа и то траје већ две деценије. О висини „накнаде“ за одношење, која је неколико пута већа од саме казне за непрописно паркирање, да и не говоримо. Из те цене произилази да би свако коме се ауто поквари на удаљености већој од 30 км једноставно га оставио јер испада да превоз далеко премашује вредност возила.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.