Pastor: Novi rok za završetak izgradnje akva parka na Paliću 31. jul

Ostavite komentar


  1. Opet muljanje, u objekat do sada ulozeno (zvanicno) 15 milione EUR a neko ce da dobije za mesecni zakup od 275.925 din – 2340 EUR, sto mu dodje 420.000 EUR za 15 godina. To mu dodje da ce za 15 godina investitor povratiti oko 2,8% ulozenih sredstava. To sto se navodi da ce zakupac morati da „investira“ u radnu snagu, sredstva za higijenu i bezbednost, lezaljke, case, tanjire…, aloo pa to je potrosni materijal.

  2. Kao i tkzv.PUPS,ova „porodična manufaktura crnog….humora“,zvana SVM,naj bestidnije „predstavlja madjare“ u ovoj odvratnoj koaliciji oko SNS-a !!

  3. Koja godina je u pitanju ???? Koji iznos će faliti ….Ko će biti nova gazda ??? Ima tu još dosta pitanja ….a odgovora na dosadašnja pitanja nemaaasa

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.