Paunović: Pomoći ćemo radnicima Staklare, ali Vlada može više da uradi

Ostavite komentar


  1. Sve su to igre mačke i miša. Zapad je mačka a miševi ovdašnji građani. O čemu sindikat razmišlja kada dozvoljava da fabrike padnu u nenaormalne dugopve a predstavnici sindikata su u upravnim odborima i učestvuju u stvaranju dugova. Da li to znači da i sindikati učestvuju u uništavanju naše imovine na štetu radnika i države? Jer svako zatvoreno radno mesto sa stvorenim dugovima opterećuje 1000 drugih radnih mesta. I još pitanje: da li stvarno Srbija posle tolikih fakulteta i diplomiranih stručnjaka nema kadar za vođenje, u ovom slučaju staklare, ( koja proizvodi flaše, tegle, i drugu ambalažu,…) pa trgovci uvoze sa zapada te proizvode i zadužuju našu decu koja moraju sve to platiti…. Čemu služe mesni političari i sindikalcu ? Verovatno da traže pare iz budžeta a sami su doprineli da taj budžet bude manji i tanji….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.