Pečeli radovi na izgradnji poslednje deonice auto-puta od Kragujevca do Koridora 10

Ostavite komentar


  1. Više od mesec dana su samo nasipali taj deo kod uključenja i vrteli se u krug. Hajde da vidimo kako će napraviti dve mostovske konstrukcije za par meseci yj do kraja godine.

    1. Nema tu nikakve mostovske konstrukcije, radice se dva kruzna toka. Jedan veci kod postojece raskrsnice i jos jedan malo manji ispred nadvoznjaka.
      A vi ste mnogo umislili kad mislite da su radovi pokrenuti zbog vaseg pisanja.

  2. Откуд реч аутопут у наслову!?!
    Пут без зауставних трака, без денивелисаних раскрсница (на овом има чак и кружни ток!), који није ограђен жицом – није и не може да буде аутопут!
    Иначе, ова власт се милион пута сликала на почетку неких радова, и истог дана отишла с њих заједно са сценографијом за сликање, до следећег сликања. Ништа им не верујем.

  3. To upadljivo zaobilazenje Kragujevca i cele Sumadije je katastrofalno. Centar nase drzave nema nijedan autoput! Niti ce ga imati. Put koji povezuje Kragujevac sa autoputem (Koridor 10) uopste nije autoput. Zapoceti i jos nezavrseni put je ukupne duzine 25 kilometara, od kojih jos 5 km nije zavrseno. A ostali zavrseni deo je brzi put sa po dve trake u jednom smeru, bez zaustavne trake. I sto je neoprostiv propust, ima na jednom mestu kruzni tok, umesto saobracajne petlje u dva nivoa! Pa to je skandalozno!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.