Peglana kobasica 365 dana u godini

Dalibor Tošić iz Pirota registrovao pogon za spravljanje čuvenog specijaliteta tokom svih godišnjih doba

Ostavite komentar


  1. Ne bih da kvarim veselje, ali ja sam u Belgiji, u Ruskoj prodavnici (ponuda su proizvodi iz Rusije i ostalih zemalja bivseg Sssr-a)- kupio peglanu kobasicu ruske proizvodnje.

  2. G-din Tošić priča bajke ko da ga je poslao neko iz Beograda. Pominju se u članku brendovi Pitota ali od toga su ostale mrvice: U Pirotu nema više ćilima, nema davno perpoznatljivog kačkavalja pošto ovo što se sada nudi, tu i tamo , znaju dobro stariji, nema veze sa onim kačkavaljem. A ta peglana kobasica samo je obično zamajavanje pa još Tošić obećava gajenje stoke (valjda ovce i kože) koje svakim danom ima sve manje jer polako sve nestaje a pašnjaci sve prazniji. Obiđite Pirot i okolinu pa se sami uverite a gradonačanik mek se malo potrudi da spasi Tigar koji bukti od nezadovoljstva radnika

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.