Penali za raskid s BusPlusom „tajna kap u moru“: Gradska vlast krije iznos koji će morati da se plati Kentkartu da bi Beograd preuzeo naplatu karata

Ostavite komentar


  1. Sve je njima kap u moru kad to plaćaju Beograđani. Autobusi se raspadaju a Gangula hoće da se ugradi za novu firmu koja će da naplaćuje karte.

  2. Da reko predsednik da ne treba da se placa prevoz.Ja i ne placam prevoz 15god,namerno ne placam,jel su me kao kontrolora iz Gsp otpustili kao tehnoloski visak,dok je bila kontrola GSP,a nisu mogli da me ubace u saobracajnu kontrolu,ili u vozaca tranvaja

  3. Jedino rešenje je da se postavi komunalna policija u prevoz. Ili to, ili isključivo ulaz na prednja vrata, plaćanje karte kod vozača. Ako ide sporo, nije kriv GSP, već ove horde koje se švercuju.

  4. Novo preduzeće će samo još više poskupeti prevoz umesto da ga pojeftini. Pare će ići, umesto u nova vozila, u to preduzeće i to za partijski menadžment, sekretarice, službena vozila, plate administraciji i slično. Ali onda će doći neki novi Šapić i sve Jovo nanovo.

  5. Vidite kako su resili prevoz po druge metropole.primer Prag i Bec.Svatili su da kad daju popopust na godisnju kartu koja kosta 130e za sve linije svako kupuje kartu.U jedan momenat se slije dovoljno pare.U Beogradu prevoz je skup i nekvalitetan.Mnogo toga treba da se resi.

  6. Komunalna policija za sve sluzi sem za komunalne probleme.Toliko ima djubre na sve strane.Pogotovo male sporedne ulicice gde niko ih necisti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.