Penzioner u problemu jer je štedeo struju: Radnici EPS-a mi upadaju u kuću kao specijalci

Ostavite komentar


  1. И у Новом Саду раде исто! А ове преваранте из водовода да не спомињем. Мало мало, пређу на паушал. Па као морају да шаљу екипу да провери. А пре два месеца мењали водомер под истим изговором… ЛОПОВИ! ЖИВЕЛА СРБИЈА!

  2. A oni iz EPS to rade i ovako,upadaju ljudima u kucu,koliko su tako,za ljude koji gledaju da smanje svoju potrošnju struje,rekli da se krade struja,jedino ima odgovara,ako trošite više.EPS je država u državi,a to svakoj vlasti odgovara,jer EPS donosi najvece pare,zato se toliko žmuri,a EPS sve vise propada,jer se u samom EPS-u ništa ne ulaze i ne obnavlja.

  3. Sta reci, strasno. Nasilnici. U kucu bez dozvole stanara ne sme niko uci bez sudskog naloga. Moje iskustvo je bolnije. izvinite. Ja sam bez stuje TRI godine (star 79 god.) Trazili za dug 150.000,00 din. jer sam za jedan strujomer u domacinstvu dobijao po tri racuba mesecno svaki veci od ptethodnog. Dva kontrolna merenja (laptopom) pa izmerili da sam manje potrosio struje u drugom merenju nego u prvom dva meseva ranije mereno. Sud dosudio dug da sam za sporan period mogao potrositi MAXIMUM za 38.000,00 din. A ja sam pre iskljucenja trazio da platim 29.000,00 koliko sam potrosio (moja evidencija) Rekli mi NE ili plati sve (nisam imao odakle a i zasto) ili iskljucijemo. Jos ovo o nasilnicima. U oktobru ove god. dobijem opomenu pted iskljucenje opet na 154.000,00 i posle sudske presude. Ovo je ukratko i nije kraj. Predsednik? Pa taj covek bi morao da posmenjuje na hiljde, kabadajija i neznalica, licemera, „vazne face“ Ali to je druga tema mnogo vaznije o ovog naseg. Ali da to uradi sve tegobe bi nestale. ALI!!!

  4. Nažalost naša lopovska država katastrofa uvek siromašni stradaju kada krala Lepa Brena to niko me nije smetalo….ovaj režim je smrt….

  5. Za ovo treba EPS da vas tuži jer EPS nema nikakve direktne veze sa distribucijom, odnosno krajnjim korisnicima. Pre objave naučite makar koja firma šta radi u Srbiji – EPS, EDS, EMS…

  6. Stoka sta reci ko kauboji ko da zivimo na divljem zapadu svako oma pravo da ti udje u kucu i vrslh

  7. Danas svako ima pravo da ti udje u kucu i da vrslja kako hoce kao divlji zapad,nevalja kad stedis nevalja kad trosis nek se dogovore pogotovo EPS ispraznise sva jezera da bi direktori skupljali kajmak iste te Elektrodistribucije

  8. Samo da odgovorim ovom EPS-ovcu. Pa zašto onda na računu piše EPS. Pa onda piše JP EPS Beograd, pa na kraju opet piše sajt EPS-a. Ti verovatno i ne plaćaš račune, ali si zato mnogo pametan. Pa ko onda dolazi da proverava strujomere- veterinari.

  9. Шта очекивати од „купљених“ диплома!
    Све страначки кадар,ок да бар знају посао али тешко!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.