Peščana plaza je smeštena na 200 kvadratnih metara 1

Radisson Blu Old Mill Hotel, koji je dokazao da predstavlja vrhunac turističke ponude Beograda i da je premium lokacija za organizaciju sastanaka i događaja, ide korak dalje i proslavlja otvaranje velike peščane plaže na zabavi Brazil Summer Party, održanoj 16. juna.

Više od 500 uglednih zvanica iz zemlje i inostranstva,  javnih ličnosti, poslovnih ljudi, kao i poznatih, koji su se okupili ovom prigodom, bilo je u prilici da uživa u sjajnoj zabavi u spektakularnoj atmosferi prvog dizajn hotela u gradu. Program zabave obuhvatao je nastup dobro poznatog Loco benda i plesnu tačku grupe SambaMantock, čiji su plesači nastupili u prelepim kostimima iz Ria.

Peščana plaza je smeštena na 200 kvadratnih metara, na trgu ispred hotela i ugostiće Beograđane tokom celog leta, sve do 28. avgusta.

Predstavnici hotela najavljuju odličan provod za sve posetioce uz osvežavajuće letnje koktele i odličnu hranu. Ovo leto će biti ispunjeno dobrim žurkama, gledanjem Evropskog prvenstva u fudbalu 2016 na velikom platnu i takmičenjima u stonom fudbalu. Program dešavanja na Radisson Blu plaži možete pratiti na: http://www.omb.rs/news-and-events.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari