„Potezi Vlade vode ka privatizaciji EPS-a“: Bivša ministarka za Danas o tome ko zaista upravlja energetikom u Srbiji

Bivša ministarka energetike tvrdi da tim sektorom u Srbiji u praksi rukovodi predsednik Aleksandar Vučić sa tajkunima bliskim vlastima

Ostavite komentar


  1. Kako je samo nije sramota .Pa do juče je bila ministar energetike i šta je ona uradila za energetski sistem u Srbiji?

  2. Veoma je degutantno čitati i slušati šta ima da kaže bivša ministarka i žena koja je do juče bila bog i batina u EPS u.

  3. Do juče je govorila sve naj naj a danas baca deblje i kamenje po ljudima sa kojima je saradjivala.

  4. Bivša Ministarka već drugi put propušta priliku da kaže ko su „energetski tajkuni“?!

  5. Gospođi bivšij ministarki proradila savest!!!Lepo s njene strane,nema šta.Još samo da joj se i poveruje!!!

  6. Nemam lepo misljenje, ali necu da govorim o bivsoj.
    Trenutno je svakako vaznija sadasnja i njoj i njenim „aktivnostima“ svakako treba posvetiti mnogo vise paznje, sada, dok je vreme, a ne cekati da i ona bude bivsa. Tada moze biti kasno.
    Mada, obzirom na dosadasnje delatnosti, verovatno i sadasnja vec treba da bude i da se pridruzi bivsoj.
    Vrlo precizno, sadasnja ministarka zasluzuje da sto pre bude bivsa.

  7. Ne zelim da govorim o Zorani.
    Ali, svako ko, narocito u poslednja tri meseca, prati desavanja u Ministarstvu rudarstva i energetike, posebno „rad“ ministarke – bankarke Djedovic Negre, shvatice da je sve navedeno tacno i da je zadnjih meseci doneto mnogo pogresnih odluka sa ko zna kakvim posledicama.

  8. Radnici TENT Obrenovac vraćaju novac sa zateznom kamatom koji su dobili pre nekoliko godina a radnici Kolubare ne vraćaju po istom osnovu.

  9. Politicari iznose realne cinjenice samo dok su u opoziciji ali cim se dokopaju vlasti rade sve suprotno.

  10. Koga u ovoj raspaloj drzavi u kojoj vlada psihopata briga za EPS bitno je da se uzimaju krediti i grade zaobilaznice.

  11. Nema obraza vec pametuje, bolje joj je da cuti jer je ona jedan od ucenika koji su doprineli za ova desava ja sa Epsom, ali nema stida!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 8

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.