Petrović: Narod na Kosovu neće trpeti da ostane bez osnovnih životnih namirnica

Ostavite komentar


  1. Ne razumem. Da li se te namirnice dele besplatno, jer piše da bi ostali bez njih? Ako se ne dele besplatno, kako onda da ostanu bez njih? Sigurno može da se kupi drugi proizvod.

    1. Druze pa sigurno DA se godinama deli besplatno hrana i plate srbiji skupo kosta Kosovo.Nazalost zato narod Srbije placa.zato nam mladi lju lepih obrazovani napušta .mooramo se probuditiii.

  2. Mislim da im je najteze bez tabloida iz Beograda jer kako ce onda da podizu svoju „drustveno politicku svijest“

  3. Srbi sa Kosova nece da jedu nista drugo osim srpske namirnice. Sada hoce prave srpske telefone jer nece vise iPhon i Samsung da koriste. Vucic im je obecao da ce im pratiti Yougo da ne bi koristili strano auto.

  4. Hoce li mi neko objasniti kako i zasto je Srbija sama sebi uvela takse.Po Vucicu Kosovo je sastavni i neotudjivi dio Srbije(po ustavu).Ja jesammalo poglup ali ovo uvodjenje carina samoj sebi je van svake pameti.Molim one koji mi zele objasniti situaciju neka mi objasne sta u tom kontekstu znaci“SIKTER“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 7

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.