Pijačni prodavci: S kasama ćemo propasti

Posle protesta, trgovci sa tezgi sutra ipak idu na sastanak kod Vučića

Ostavite komentar


  1. Oni su pijacni preprodavci i trebaju imati fiskalnu kasu. Imaju vecu zaradu nego poljoprivredni proizvodjaci.

  2. A jel , a kad obični gradjani plate porez i ne propadnu šta onda , kad vi zgrnete hiljade i ne platite porez tad ćete propasti

  3. kad na pijaci vidim, na kraju dana, svezanj novcanica u rukama prodavca, sve mi je jasno. fiskalizovati odmah

  4. Pa sta ili jedino da se svima onda te kase ukinu. Njima je velika zakupnina tezge a prodavnicama nije. Oni povrce prodaju bez racuna a prodavnice ga moraju izdavati.Nema logike da vi budete izuzeti od toga ili ste vi iznad drugih.

  5. Koja bre tradicija pijacne prodaje u Beogradu su kvantasi i uvozna roba davno inili dih pijace. Vas bezobrazluk sa cenama ravnim onima u supermarketima , pa kad svi placamo porez moracete i viiiiii , zamislite …

  6. Воће и поврће купујем искључиво у Лидлу, јер су им ваге тачне, јер је увек све свеже и јер су сва села у околини Ваљева гласала убедљиво за Вучића.

  7. Ovde je jasno vidljiv pritisak vlasti da otera ljude iz države ili ih gurne u kriminal.

  8. To povrće sto se prodaje u marketima biće placeno POLJOPRIVREDNIKU za 6meseci….taman mu toliko treba vremena da pobegne od njih a od para naravno ništa. Tako da kada kupite u marketima poljoprivrednik od toga nema ništa, osim sto moze da se hvali da mu je roba u marketima da komšiji crkne krava.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.