PIO Fond: Isplata pomoći penzionerima od 20.000 dinara počeće 10. februara

Ostavite komentar


  1. Hvala presedniku za svaki dinar Koji nap da kao POMOC idemo SVI za nasu DECU za presednika Aleksandra Vucica

  2. Penzioneri koji zive u drugim republikama a primaju penzije iz Srbije od Pio imsju li pravo na pomoc od 20 000 din

  3. Svaki mesec penzija varira? Zato nam dajete novčanu pomoć zajedno sa penzijom. Budite bar jednom pošteni, nismo glupi i nepismeni.

  4. Kad ce biti para za invalidnu decu koja su najugroženija populacija,mislim da njima treba najviše da date para jer jedan roditelj nije u stanju da zarađuje jer čuva invalida i ima samo onoliko koliko mu država da mesečno*

  5. Dali imaju pravo na pomoc 20000 dinara savezni ini invalidi i ratni vojni invalidi

  6. Zanima me da li dete koje je nasledilo penziju od oca a ima privremeni boravak u Crnoj Gori ima pravo na pomoc od 20000 din koja je najavljena?

  7. poštovani,,nisam primio pomoć od 20000.penzioner sam sa minimalnom penziom,,a koga sam god kontaktirao ,,primili su,hvala na odgovoru.

  8. Da li ce pored tih 20000 biti jos pomoci penzionerima i sta je sa mladima od 32,33 god.sa fakultetom koji ne rade,na birou su.njih niko ne ferma.ulozili trud,novac,za studije,a sada sede kod kuce bez posla,a i drzavne pomoci.sramota.dobijaju penzioneri da ogromnim penzijama,a ovi mladi jos na jaslama roditelja.

  9. Dobar dan svima,imam jedno pitanje predala sam prosle godine za penziju a resenje mi je stiglo tek sad.Moje pitanje bi glasilo da li imam pravo na pomoc drzave od prosle godine

  10. Nisam još dobio 20000 dinara,a invalid sam sa 90% invalidnosti i primam tuđu negu i pomoć 2 lica.

  11. Do danas 26 02 nismo dobili ni dinar pomoci

  12. Dokle mislite da lazete penzionere za pomoc od 20000 hiljada?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.