PIO fond upozorava penzionere na pokušaje prevara

Ostavite komentar


  1. Od podeljenih kartica PIO imali su korist samo oni koji su ih stampali, jer nema popusta preko kartica za lekove, samousluge uglavnom daju popuste odredjenih dana ili po svojoj proceni kada ocekuju zaradu nevezano za NOVE kartice , kao i ranije, i na robu kojoj istice rok trajanja

  2. Ohladite. Ni penzioneri se ne otimaju o kartice. Šteta utrošenog novca za njihovu izradu.

  3. Prevara sto je za svaku osudu ima i od strane PIO fonda.Kako moj deka kaze ima dve penzionerske kartice koje moze da ih obesi macku o rep.Jedno sto je moj deka izjavio je da mu je jasno da je neko bogato zaradio na izradi prethodnih pa i sada ovih penzionerskih kartica.

  4. Kakvo lupetanje! Trebalo bi da upozorenje glasi „pazite se prevaranata iz PIO fonda, kradu vaśe pare pod izgovorom “ kartice“! Te kartice niçemu ne sluźe pa sad ponovo po stoti put prevarantski trik – navodno „pazite se zloupotrebe“??? Kakve crne zloupotrebe kad nemamo nikakvu korist ni ako se upotrebe bez onog „zlo“? Da neće neko da kupuje buđavi parizer mojom karticom? Prestanite da pumpate tu temu, mi penzioneri smo samo stari, nismo idioti ni debili, znamo da su te kartice jedinu korist donele onom kome ste taj posao namestili da ih śtampa. Jedini razbojnici sede u PIO fondu, vas treba da se čuvamo.

  5. Sta ce mi kartica kad u mom mestu nemogu da je koristim a dok odem do lokacije gde mogu koristiti treba da platim gorivo i onda mi ne ostaje nista ovo je samo za velike gradove a za manje nije pogotovu za seoska podrucja i nemojte ovaj narod vise lagati Molim Vas

  6. Kartice su beskorisne još nikom nije umanjen iznos samo neki bodovi i niko ništa nezna.

  7. Karticu čekam od jula !!!
    Lovely !
    Godinu dana ste o kartici pisali , koliko godina će biti potrebno za podelu ?

  8. A zašto str Vi dali Vučiċu naše adrese da nas vrbuje da ga glasamo. I zašto ste dizvolili da nam otimaju deovpenzije pune četiri godine? kaže:

    Čika Uča

  9. U koju god radnju udes oni kažu da pojma nemaju o popustima i da je njima samo rečeno da pokušaju karticu tako da nikad ništa na karticu neostvarujemo zašto ne okace na artikle ovo je na karticu ili popust je 10 pošto na karticu ovako kartica nasluti nizašta obicnobez veze prosto nas ismejavaju prodavci zalosno

  10. Kartica je glupost i predizborna farsa za lakoverne i neobrazovane. To je i uludo bacen novac (otisao j tudje dzepove. Najveci prevarant je onaj ko „rukovodi“ PiO fondom, a jos veci onaj koji ga je postavio na to mesto. 17.12.

  11. Ima ona narodna kada lopov viče dr’žte lopova.
    Najveći prevarant je PIO.
    Prvo, ni repom nisu mrdnuli niti penzionere zaštitili kada im je Vučić otimao penzije.
    Drugo, zato što PIO ljudima netačno obračunava penzije, a onda zbog te svoje greške prisiljava prenzionere da vraćaju pare.
    Treće, ima nekoliko godina kada su penzionerima deljene penzionerske kartice, a sada ponovo prave i dele neke nove kartice. I vrapci znaju da se to radi samo da bi se neko omastio na poslu izrade novih kartica.

  12. Bajagi pazi te se da vas ne prevare za komadić plastike drugom plastikom koje inače ništa ne vrede??!!! Tužno je da se prevaranti i nikogovići iz vlasti odnose prema penzionerima kao da nemaju 3 grama mozga!!!!

  13. Ne trabajju nama nikakve kartice.! Ali kad smisao postaje besmislenn, nebolaza je penzionerima. 10 ,%poptusta za avionsski popust, možemo mi do pijace i pešice.A kad ste se već isprsili, nama više treba besplatno Groblje, i invalidska kolica !!!!

  14. A otkud „nepoznatim licima“ podaci da je neko penzioner, da je podneo zahtev za karticu i broj telefona pezionera? I da li je maser naložio da se ispita kakve kartice se preuzimaju od lažnih dojavljivača i kakve posledice to ima po penzionere? A, da, veliki prijatelj porodice Vučić je trenutno zaokupljen kapmanjom…

  15. Zasto PiO fond kol centrima daje podatke o penzionerima? (ne mislim na politicki marketing vec prevarno prodavanje robe)

  16. Meni je referent u filijali PIO fonda rekao da će mi kartica biti poslata na kućnu adresu !?¿ kaže:

    Meni je referent u filijali PIO fonda rekao da će mi kartica biti poslata na kućnu adresu putem pošte… !?¿?

  17. E dragi moji penzioneri,pamet u glavu ,olovku u ruku i razmislite koga zaokružio 17 decembra.

  18. Kartice su velika laz i prevara. Bila sam na kasi u jednoj prodavnici „MAXI“ jedna starija zena pokazuje karticu a kasirka joj odgovara „To vam ne vredi kod nas“.

  19. @ Prosvetar
    Kao što su oprali novac za kartice, tako će ga oprati i za sprej kojim će nam kupati prste prilikom glasanja. Bolje da uvedu koglice.

  20. Vas u PIO fondu sram da bude!
    Isti ste kao propalo Predsednik tzv. države.
    ZAŠTO ste moju adresu NEOVLAŠĆENO dali drugom licu!!??
    Možete za to da odgovarate pred sudom.

  21. Ja Sam dobio novu penzionersku karticu,ona nista ne vredi bas kao ni stara.Jos jedna manipulacija vladajuceg rezima.

  22. Ta kartica ne služi ničemu , sem promociji vlasti.Bio u IDEA i MAXI. Oni nemaju pojma zažto im je dajem.Nema nikakvih popusta sem nekih bodova, koje niko ne zna da objasni.Samo laži i prevare a očekivali smo bog zna šta , al ova vlast je to što jeste , samo laž i prevara.

  23. PIO fond je sve vreme u izbornoj kampanji SNS-a odnosno Aleksandra Vucica koji ne postuje zakone pa je zato Srbija neuredjena pravna drzava.Glavni u PIO fondu koji funkciju ne zasluzuje ni po kakvom osnovu, je clan SNS-a i iz tog razloga u ime PIO fonda salje glupa pisma koja iritiraju penzionere koji pametno razmisljaju.Sto se tice penzionerskih kartica neka ih glavni u PIO fondu zadrzi za sebe ili okaci macku o rep, jer nemaju nikakvu svrhu i neka prestane da drsko vara na naprednjacki nacin naivne penzionere.

  24. Penzionerske kartice ne sluze da se njima ostvariju popusti prilikom kupovine,ostvaruju se bodovin koliko sam ja razumeo na svakih potrosenih 200 000 dinara imace se 500 dinara popusta prilikom neke kupovine u nekim trgovackim objektima u neko dogledno vreme .Pare su zaradili samo oni sto su ih stampali i promoteri istih . 1650 000 penzionera puta nekih neka bude stotin u dinara pa vidite koje du pare u pitanju.Bravisimo! Za stampace i bratiju.

  25. Nikada nisam dobila karticu, verovatno pio čeka vrbicu da mi uruči. Sramota!!! A svakoga dana ih gledam po gradu kako pajaju i naravno, ranije idu kući…više od sramote. Pančevo je u pitanju.

  26. Isto kao i kartice koje su banke morale da podele
    A zna se ko je zgrnuo milione.Ovaj stvarno misli da je samo on sisao sisu a narod vesla.

  27. Prva prevara od Vas,jer ste rekli da socijala tesko bolesni,slepi,dementni 1 decembra dobijaju po 10 000 din.pomoci.I gde je to?prevara.Niko iz sire porodice ne ide na glasanje,imamo takvog bolesnika,alchajmer,i svi.smo bolesni sa njim.Da bi ga negovali kako treba ,treba nas cetvoro,a o troskovima da ne pricam,zato ne gajite lazne nade u ljudima.Sramno je.

  28. Malo sam tanak sa sećanjem ali mi se čini da je meni pk došla na kućnu adresu u koverti.Samo ne znam gde sam je stavio.

  29. Ovo oko kartica je čista nebuloza ovo je samo za bogate penzionere popusti na avio na sokolove i ostale fensi prevoze običan penz u Srbiji ne može sebi da priušti letenje avionom samo odabrani pola njih nikad se nije ni vozio avionom popusti ostali več imaju u Maxiju Disu i istalim marketima ali i to je diskutabilno

  30. Ajde nam objasnite samo jedan razlog zbog čega bi to nekom palo na pamet i kakve bi taj imao koristi to da radi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.