Pisma Vučiću – pokušaj zaštite privilegija u poslovima s EPS-om

Stručna javnost zgrožena apelom 14 firmi da Elektroprivreda Srbije nastavi sa politikom koju sprovodi aktuelni v. d. direktora Milorad Grčić

Ostavite komentar


  1. Normalno !!!
    Pa SVI su oni ušli u stranku zbog privilegija i PARA !!!
    Nije valjda zbog ubeđenja i potreba naroda.

  2. Nije iznenađenje da su ova „pisma podrške“ baš Vučićeva ideja. Kao nema izbora- ne da struka Grčića, Malog, Zokija,Batu… a sutra Dolovac, Dixy, Velju….

  3. Direkni i najveći krivac za stanje u EPS u je Vučić,koji je iz svima
    nepoznatih razloga,na čelo najveće i najskuplje firme,postavio
    stručnjaka za pečenje.Dovoljan razlog da obojica budu,smanjeni.

  4. Još jedan primer neverovatnog kršenja zakona. „predsednik“ Srbije se ruga Ustavu, svim zakonima i narodu Srbije. Ipak, shvatiće on koliko je mali, kada građani Srbije odluče da mu zauvek kažu – ZBOGOM!

  5. Tadić je pao što je bio sveznajući ,a Cvetković premijer je bio fikus.Međitim da se ovako uništi država kao sada to su mogli samo radikali kako bivši tako i ovo SNS krilo

  6. Sigurno grešim ali, iz nekog paranoičnog razloga, pitam se, ko ugovara kupovinu energije, potpisuje ugovor, od koga smo kupili i po kojoj „paprenoj ceni“?

  7. Šta treba da se desi u ovoj zemlji da neki ministar podnese ostavku ili da bude smenjen? Možda da nastrada (nedaj bože), jedno 5000 i više ljudi, ali ne verujem da bi ovi isti i tad podneli ostavke.

  8. Kakve veze ima predsednik drzave sa postavljanjem i smenjivanjem prvog coveka EPS? Ili predtavnici ovih firmi znaju nesto sto Ustav ne poznaje?

Ostavite komentar


Ekonomija

Đorđević: Poljoprivredno zemljište se može pretvoriti u rudnik, a rudnik nikada u poljoprivredno zemljište 7

Đorđević: Poljoprivredno zemljište se može pretvoriti u rudnik, a rudnik nikada u poljoprivredno zemljište

Naučni izveštaj o uticaju na životnu sredinu planiranog projekta "Jadar", o otvaranju rudnika litijuma kompanije Rio Tinto u okolini Loznice, niko nije tražio, već ga je radio tim stučnjaka, pošto je prepoznao problem, rekla je danas jedan od autora tog dokumenta, naučna savetnica Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Univerziteta u Beogradu, Dragana Đorđević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.