PKS: Ministarstvo privrede izdaje dozvole onima koji rade tokom zabrane kretanja

Ostavite komentar


  1. Koji prevaranti, u mailu koju šalju piše da se njima prosledi obrazac, ne pominju da nisu nadležni.

    1. Gde se moze nabaviti potvrda za kretanje starijih od65 god. Za potrebe posla

    1. Gde se može dobiti potvrda za starije od 65 godina radi posla vozača teretnog vozila? Vlasnik

  2. Samo da pitam supruga ima firmu za prevoz putnika minibusom od 18 sedista.Bavimo se prevozom vojnih pripadnika koji rade u vojsci na relaciji Nis Bujanovac sada sam cuo za zabranu kretanja u medjugradskom saobracaju da li ja smem uopste da vozim vojna lica sa vasim odobrenjem ili ne.Neznamo kako da idemo na poso.

  3. Privatni sam preduzetnik koji 27 marta puni 65 godina . Trazim saglasnost (odobrenje )da mogu otići do banke i platiti račune , poreze i doprinose .

  4. Molim Vas da mi objasnite kako da dobijem dozvolu za kretanje za vreme dok traje zabrana kretanje. Bavim se pčelarstvom (selidbenim) i imam uredno prijavljeno gazdinstvo, a rad oko pcela zahteva i rad posle 17h i vikendom. Hvala unapred

  5. Postovani,zbog ishrane gostiju koji borave u nasem objektu potrebna mi je radna dozvola za vreme pliciskog casa {kuvarice}radnim danima u vreme vecere do 19.30 i vikendom vreme dorucka i vecere,kao i licu koje dostavlja ketering.Da li ste Vi u mogucnosti da mi dostavite.Spisak zaposlenih vam je dostavljen.

  6. Dobar dan potrebna mi je dozvola za kretanje tokom vikenda stize mi roba iz uvoza pa je potrebno da je preduzmem imam firmu,koja je prijavljena opstina vozdovac..hvala

Ostavite komentar


Ekonomija

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš 8

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš

Rekonstrukcija graničnog prelaza Horgoš ponovo je poskupela, jer je mesec i po dana nakon pete, usledila i šesta izmena ugovora sa izvođačem radova na rekonstrukciji tog graničnog prelaza, čime je ukupna cena posla porasla za oko 526 miliona dinara u odnosu na prvobitno ugovorenu, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.