Po Siniši Malom državni dug je preko 100 odsto BDP-a

Ostavite komentar


  1. Mali najbolje zna šta je uložio u Beograd a šta je zatekao u kasi a sve ostalo su dirigovani napadi.

  2. За народ је важно да мора да се враћа већа цифра, а методологија служи да се омогући сакривање задужености да би се упадало у дужничко ропство! То су странци измислили!Зашто се све не прати и лимитира задуживање? То би било добро!

  3. BR,1.KOLIKO ste ,,DUGOVA ostavili,da se poprvavi Beograd,, posele ONOLIKE ISKAZANE,,LJUBAVI,,,MANIFESTOM,, ZA HAŠKE OPTUŽENIKE,,..BR2,GLEDALI ste li Bez dozvole Gurua, KAO JEDAN OD,,GLAVATIJIH,PO ŠTRPCU,,NEKIH TAMO IDIOTA,,IZ GRADSKE,,VRHUŠKE,,SREČOM,, PO NAS,,OBIČNE,,SERIJU KOJA,,SPONTANO,,NERADI,U EXSTUDIJU,,B,, ,,OD,,A,, DO,,Š, SA PORESKIM DETALJNIM POKAZANOIM JAVNO,I DETALJNO A NE,LEXSPECIJALISOM ZAŠTIĆENIM,,PODATKOM,,I ,,ČASNOM,REČI,,NEKOGA KO JE,,DR,, BEZ DOKTORATA, A DO SADA OD SILNIH,RADOVA,,,,IMA JEDINO I NEOSPORNO KONSTATOVAN, NEDOSTIŽAN,,IMETAK, U,,OBIČNOM,, TEKUĆEM RADU,ILI,,SPONATNO,,UVEĆAVAN,, OD KAD JE U OKRUŽENJU,,KADROVIKA MU I JEDNOG OD,,BITNIH,SAVE IZ DOMICILUKA,ZA,,FINANSIJKE,,PROBLEME,,BR.3 .Zašto se Uvek,zaboravi,, da je i,,,dr,, MALI, BIO ISTO Kao Radulović stečajni Upravnik ILI je to,,neprikladno za,C.V.. kadrovskog miljea GURUA,IM.,I.NenapreDno zvuči za,,ugled,,,.

  4. Fiskalni savet uvek ima svoju metodologiju koja odgovara uglavno njenoj računici ili računici onih za koje rade. Beograd je trenutno grad koji je u usponu za koji je ova vlast marljivo radila. Možete da pišete i govorite za Malog svašta ali je on vredno radio za Beograd i voleo bi da i dalje bude gradonačelnik.

  5. Samo se pitamo odakle Gradu novci da da tako smanji javni dug? O tome naravno,niko ne govori kao da novci padaju sa neba.Mozda neko nije zaboravio da je jos stara vlast pred kraj svoga mandata povecala u Beogradu poreze na imovinu za cca 50% I onda su ti prihodi punili I popunjavali rupe u Budzetu Grada Beograda,Kada je dosla nova vlast,ona je I u gradu I Republici uvela restrikcije potrosnje, anariocito se natovarila na ledja penzionera I ne pada joj na pamet da sjase

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 9

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.