Počela isplata pomoći penzionerima od 5.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Radujte se penzioneri stizu 5.000 din. Samo da znate vasi unuci danas placu, zaduzio ih je 20.000.000.000 e,za 8 g. to je red velicina ; da se proda sve obradiva zemlja u Srbiji 4.000.000 h x 5.000 e.=20.000.000.000 e.

  2. Te pare je trebalo uloziti u zdravstveni sistem. Bolnice propadaju, ljudi umiru jer ne mogu da budu primljeni na lecenje od drugih bolesti. a deda mraz deli bonbone.

  3. Meni ta „pomoć“ ne treba, ništa mi ne znači i zato ću je uplatiti u dobrotvorne svrhe i tako će taj nivac nekome možda stvarno pomoći. Nažalost, uvek ima teško bolesne dece koje moramo da lečimo SMS porukama, uprkos tekućem Zlatnom dobu.
    Te pare su mi samo stigle na račun i niko me nije pitao da li hoću da ih uzmem. Ali da me je pitao, rekao bih da hoću i da ih uzimam, ali ne kao pomoć, nego samo kao mali deo onoga što mi je Vučić ranije oteo od penzije i još nije vratio.

  4. Zanimljivo je da li neki baš onako istinski, iskreno veruju u to da na ovoj planeti može da opstane ekonomski sistem gde je prema zvaničnim ( i u ovom slučaju tačnim) podacima svaki treći penzioner,tj 1 700 000 penzionera i gde je zvanični dug trenutno 36 milijardi eur??? Takav sistem se može vucarati do potpunog raspada još godinu,dve (do izbora 2022.god ) i to tako što će „na doboš“ krenuti EPS, Telekom i još puno toga se odraditi po pitanju „bildovanja“ Kosova do „punokrvne“ države uz istovremeno trovanje sopstvenog stanovništva dovlačenjem najprljavijih tehnologija i stvaranje uslova za odlaganje svakovrsnog toksičnog otpada sa svih strana sveta. U zdravlju trošili tu „nadnicu za strah“!

    1. Nije mi jasno zašto takav negativan stav prema penzionerima u većini komentara

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.