Mali: Planirani deficit 483 milijarde dinara, nastavak sednice Skupštine 12. novembra

Ostavite komentar


  1. Je li to znači da će sada da odštampaju 4.5milijardi evra u dinarima ili će da uzmu iz deviznih rezervi?
    Ili će da uvedu poreze na šupe i poljske WC-e?
    Srbija ima samo 100puta više službenih automobila od siromašne Švedske i Holandije zajedno. Srbija ima bar 10 puta više zaposlenih lezilebovića, članova udbinih partija, od normalnih država. Srbija je prebogata.
    Ima se može se.

    1. Krle, ili jos bolje krele, nesto si pomesao. To je radio Tadic, narocito pred izbore. Dizap plate, penzije, pa drzavu doveo skoro do bankrota.

      1. 2012 Srbija je bia pred bankrotom sa 15 milijardi duga, sad smo u fulu sa 5 milijardi duga.

  2. Pozajmiš 15 milijardi dolara i igraš se ministra finansija, deda mraza, lažeš, lupaš, krade, pa šta.

    1. vlad botu, evo tvojim recnikom. Ja imam 100 sendvica , ti samo jedan. Kad ti dobijes od SNS-a jos jedan sendvic na taj tvoj, onda dodje to povecanja od 100%. A meni vi ukradete (jer ste u tako u mogucnosti) jedan sendivic, ja imam pad od 1%. Dakle posle proste racunice, ti posle povecanja od 100% imas 2 sendvica, a ja padom imam 99.
      Jel ti sad jasno?

  3. Sigurno je mislio na suificit, ne deficit.
    Deficit je izbrisana rec i ne sme da se koristi.

  4. Trebalo bi da razvrstate poslanike koji su bili za na koalicione i opozicione pa cete shvatiti da u Skupstini skoro da i nema opozicije a koalicioni su za! Kako i da ne budu kada im preti izbacivanje iz SNS-a! 3.rebalans je sramota!

  5. Da li je bilo ko posumnjao da ga ovakve narodne dike i ponos neće izglasati? U septembru 2020. godine javni dug po glavi stanovnika iznosi 2.900€, nešto više od 26 milijardi ukupno. Na kraju 2011. godine bio je 15 milijardi € ili 51% BDP. Ova vlast je „uspešno“ zadužila državu za dodatnih 11 milijardi eura. Fantastičan ekonomski uspeh!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.