Počeo Letnji novopazarski vašar 1Novi Pazar Foto: Beta/Ishak Slezović

Letnji novopazarski vašar otvoren je danas i trajaće do utorka.

Na petodnevnoj privredno – turističkoj manifestaciji učestvovaće više od 100 proizvođača i izkagača robe široke potrošnje iz Novog Pazara, okolnih i ostalih gradova u Srbiji. Od ove godine učesnici su i proizvođači iz Inđije i Arilja.

Organizatori su, zbog znatno povećanog interesovanja učesnika, proširili površinu izkožbenog prostora, gde će najviše štandova imati prodavci školskog pribora,

Na ovoj manifestaciji tradicionalno najviše se nudi džins odeća i ostala tekstilna roba i dečiji programi proizvedena u ovom gradu.

-I, ovog leta, zadržali smo našu priču da po povoljnim cenama nudimo sve „od igle do lokomotive“. Kvalitet proizvoda i njihove cene prilagođeni su svakom džepu. Na nekim proizvodima biće popusta i do 70 odsto. Zbog toga očekujemo dobru posećenost kupaca iz ovog, okolnih i gradova iz susednih zemalja – ističe – glavni orgabizator vašara Enes Pljakić i podseća da je prethodnih godina najveće interesovanje vladalo za proizvode od teksas platna i školski pribor.

Pljakić podseća da Letnji novopazarski vašar ima i svoj humanitarni deo, kada učesnici deo svojih proizvoda izdvajaju za stanovništvo kišeg materijalnog stanja.

Letnji novopazarski vašar postao je tradicionalna privredno – turistička manifestacija, koju dveti put zajedno organizuju Ustanova ua sport i gradska uprava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari