Završen protest radnika EPS-a: Rok za poništenje odluke o prelasku u akcionarsko društvo sedam dana ili sledi radikalizacija (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Od kada nadzorni odbor javnog preduzeća donosi odluku o svojinskoj transformaciji, po kojem to zakonu???

  2. EPSovci krenite… srušite ovu vlast… PROPAST NA VIDIKU…

  3. Pa čuli smo novu ministarku energetike. Posle Đelića, Vujovića, Lazića, Zorane (prof) došla i ona da spava na tetkin kauč.
    A to je ona ista koja šalje pare iz Kanade. Svaka drugi odgovor je da će „država“ preduzeti ovo, ono…kao neki imaginarni svetešavajući faktor. Ili je mislila na Vuka.

  4. Hidro sektor je za akcionarsko drustvo. A svo vreme su ziveli i zive na grbaci termo sektora. Hidro se sprema za prodaju, termo srktor nece niko. Tu se radi, ko nije obisao TENT i Kolubaru ne zna sta je EPS. Odnosno,ko je bio u Djerdapu i Peruccu zna sta su privilegije i hleb bez motike.

  5. Mozda bi vam bilo interesantno, prosto kao cinjenica, da nas rts drzi u medijskom mraku – posto nema vesti o protestu (“objektivno, nepristrasno”) sa polaznom pretpostavkom da mi, gradjani, ne placamo rts da bi bili u medijskom mraku..

  6. Ovi su i do sada tesko prolazila ,a kako vec to znamo,ali sad su na vreme krenuli da se tranformisu u Narodni front,koje li ce sad boje biti ta njihova majica,?

  7. Da li su ovi radnici svesni da rade u preduzeću koje je bankrotiralo,a opstaje jedino zato što je Državno.U svakoj normalnoj zemlji bi se odmah išlo na hitnu racionalizaciju poslovanja,što znači otpuštanje viška radne snage i smanjenje zarada.
    A šta se radi ovde ,sve obrnuto od normalnog,dižu zarade radi socijalnog mira i zadržavaju partijske viškove zaposlenih koje su dovukli u protekloj deceniji.

  8. A ko je kriv što je bankrotiralo.Da nisu radnici? Grcic je i doveden da da radi za stranku a ne za EPS. Šteta koju je napravio uklapa se u formulu,obezvredi da jeftino prodaš svom čoveku. U tome je,ukratko, čitava filozofija.

  9. Ako vi necete da radite ima ko hoce. Stizu radnici iz Turskke,Indije, Pakistani,Bangladesh…. Em poslusni em jeftiniji . Predsednik je obecao da ce Srbija uvoziti radnu snagu

  10. Na RTS-u ova vest ne postoji.
    Još jedan argument da je to privatan servis SNS-a ili RTSNS

  11. To je, EPS, poligon za zaposljsvanje SNS i izvlacenje para. Za neverovati je ko sve tu,, radi,,

  12. Pored rukovodstva i radnici su krivi sto je EPS banrotirao. Kako? Pa jednostavno, Mozda 75% zaposlenih je nepotrebno a primaju plate. Nesto i rade, ali nebitno za funkcionisanje EPS-a.

  13. Ovi su prvo hteli novo, ali ne po njima, a sad traže samoupravu, potrošeno odavno.

  14. Tako treba! Ako ne štrajkujete i ne izadjete na ulice,ovi će vam dušu uzeti, ista je situacija kako u struji tako i u gasu, samo što je tamo još gore jer je tamo zloglasni SPS koji je dobro organizovan, bolje nego ovi u EPS-u

  15. Vec smo jednom videli bageristu u ulozi revolucionara pa na vlast dodje bagra i lopovi sto sve prodadose

  16. A kad su zeljeznicu unistili niko nije ni prstom mrdnuo a da nepricamo o platama

  17. Radnici, trebaju da odluče – većina njih šta je za njih najbolje.

  18. Na protestu je bilo bar 2000hiljade ljudi. Trebalo je biti najmanje 10 puta vise….to pitanje je problem svakog gradjanina ove zemlje Srbije. Idemo logikom ne gori moja kuca , ali ljudi EPE je kuca Srbije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.