Počinje februarski Connect Shopping vikend: Samo za SBB korisnike na Shoppster.rs 1Foto: SBB/Promo

SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od danas pa do nedelje 12. februara,  mogu kupovati preko Shoppster.rs  uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu.

“Već dve godine, svi naši korisnici imaju specijalne vikend akcije na Shoppster.rs, pa smo tako i za predstojeći vikend pripremili nove pogodnosti. Iz ponude izdvajamo Candy belu tehniku, Philips odabrane aparate za
negu, kao i Gorenje male kućne aparate koji su na popustu do 20%, dok su razne igračke za decu snižene i do čak 35 odsto“, rekli su iz SBB kompanije.

Kako bi ostvarivali specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da registruju nalog na Shoppster.rs koristeći podatke sa MojSBB naloga, i time automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect.

U okviru programa lojalnosti su dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendove.

Connect Shopping vikend je postao tradicija, zato uživajte u najpametnijoj kupovini i ovog meseca samo uz SBB i shoppster.rs!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari