poslovnog i zabavnog kompleksa izraelske kompanije Plaza u Srbiji, startovaće u Kragujevcu početkom narednog meseca. Multifunkcionalni Plaza centar, u naselju Stara radnička kolonija, na površini 80.000 kvadratnih metara, gradiće se godinu i po dana a očekuje se da će u njemu biti zaposleno oko 1.

poslovnog i zabavnog kompleksa izraelske kompanije Plaza u Srbiji, startovaće u Kragujevcu početkom narednog meseca. Multifunkcionalni Plaza centar, u naselju Stara radnička kolonija, na površini 80.000 kvadratnih metara, gradiće se godinu i po dana a očekuje se da će u njemu biti zaposleno oko 1.000 Kragujevčana.
– Kragujevac ide putem renesanse, i nama je drago što ćemo biti deo tog procesa. U grad koji se razvija najbrže u regionu, investiraćemo 60 miliona evra, i građani će dobiti objekat koji zadovoljava sve standarde naših šoping centara širom Evrope. Plaza u Kragujevcu imaće proizvode više od 100 brenduranih svetskih firmi, bioskope, restorane, internet kafe, kuglanu, fantazi parkove za uzrast od pet do 70 godine i druge sadržaje, rekao je, uoči minulog vikenda, prilikom potpisivanja ugovora o izgradnji, menadžer te kompanije Sagiv Meger.
Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović ocenio je tom prilikom da nije slučajano to što Plaza svoj prvi tržno-poslovno-zabavni centar gradi baš ovde, s obzirom na to da su dolazak u Kragujevac najavili i Fijat, IVECO, kao i mnogi drugi inostrani investitori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari