Počinju prijave za vaučere od po 10.000 dinara za subvencionisani odmor: Ko može da se prijavi?

Ostavite komentar


  1. Vaučeri su jedna pokvarena populistička mera ove vlasti.
    Neka svima bude jasno: Na ovaj način svi mi plaćamo odmor korisnika vaučera ! Plaćamo reklamiranje SNS.

  2. Vaučeri su isto što i davanje para iz helikoptera.
    Vlast preko naših leđa skuplja sebi poene, a mi ćemo to da plaćamo i vraćamo.
    Podmuklo i nezakonito.

  3. Gde su vaučeri. U 10 časova ih više nije bilo. Pojela ih maca. Sramota. Narod pripremao dokumentaciju i čekao po ovom mrazu da bi se država iživljavala sa njim. Omogućite svakom zainteresovanom da koristi ovu šarenu lažu. Šta kažete, ovce su za šišanje. Pa šišajte tako i treba ovom narodu.

  4. Vaučera već u 10 sati nema (sramota) ili dati svima koji ih po propisu mogu dobiti ili nikom

  5. Жалосно пензионери , пензионерке данас су биле изложене матретирању гурању, од стране младих напунпаних мишића показивајући снагу.Насилно изгуравање и улажење уред испред врата поште.Комунална полиција и полиција у граду Врању није била заинтересована за спречавање и нарушавање јавног реда и мира.Важно да шетају униформе примају редовно плату уз шепурење кроз град и кафиће

  6. Može da se prijavi Stojko, pošto već u 10 časova u glavnoj Pošti nije bilo više vaučera. Ne znam koliko je koji grad dobio ali da u 10 sati više nema vaučera je stvarno sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.