Policija sprečila dolazak poljoprivrednika traktorima iz Stare Pazove pred Skupštinu u Beograd

Ostavite komentar


  1. Цар може како хоће, ал не може докле хоће.

  2. Kostadinović se pridružuje samo da bi pokušao da se istakne i dobije glasove.

  3. Politika ne bi trebala biti deo poljoprivrednih protesta, to ih samo zagađuje.

  4. Hoce,hoce kako da nece, pratice ih 500 kilometara iako je polovinu autobusa neispravno i neregistrivano,to radi policija u sluzbi rezima,cuva vlast a ne narod a kad treba da se ide na kosovo nema ih nigde beze glavom bez obzira

  5. Da li ce blokirati prolaz Predsedniku kada bude dolazio u Pancevo sutra? Ili umeju samo nad nevinim gradjanima da se izivljavaju. Naravno da nece i da umeju samo meni da zagorcavaju i tako vec divan zivot.

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.