Poljoprivrednici blokirali put Kovin-Bavanište-Pančevo

Ostavite komentar


  1. To su jadne budaletine. Zbog njih sam čekao u koloni sat vremena. I ko ovde ispašta mi vozači ili neko drugi????

  2. Sikaniraju obican narod i to je to. Nista nece postici ovim blokadama. U auto i za beograd.

  3. Oni da su mogli da blokiraju skupstinu ne bi blokirali puteve. Cilj vlasti i jeste da na poljoprivrednike navlaci gnev obicnog naroda koji ispasta po blokadama.

  4. Možda bi bilo lepo da napišete i zašto ti isti poljoprivrednici protestuju, evo ja na primer znam danima za protest i blokade , znam ko se kome pridružio ali ne napisaste zašto??? Dakle moj predlog je da kada god pominjete posledicu svakako navedite i razlog.

  5. Bravo! Izborite se za svoja prava ! Dosta su vaš lagali.Dok vi časno radite i živite od zemlje, opštinski jataci uzrpirali silnu zemlju i uzeli skoro sve subvencije a za vas nema ništa.
    Predaja nije opcija! Živela Srbija!

  6. Nepopravljiva greska AV sto je stopirao izvoz zitarica kada su cene bile visoke, i kad je obican seljak i mogao nesto da zaradi. Ove sadasnje cene su jad i beda..Tu razliku seljacima treba „neko“ da nadoknadi!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.